Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 15 iunie 2021. Gemenii rezolvă niște probleme mai vechi

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 15 iunie 2021, anunță rezolvări și vești bune pentru unii dintre nativi.
15.06.2021 | 07:59
Horoscop Neti Sandu marti 15 iunie 2021 Gemenii rezolva niste probleme mai vechi
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul de marți, 15 iunie 2021. Se anunță o zi solicitantă pentru unii nativi, care au mari șanse de a da lovitura în plan profesional.

Vibrația zilei este 6, iar zodiile vor simți armonia care plutește în aer. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: marți, 15 iunie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Ar fi bine să verifici actele, să vezi dacă ești cu ele la zi. Te pregătești de un nou job și faci practică, dai o probă și experimentezi lucruri noi, legate de domeniul respectiv.

Taur

Inițiativele tale sunt susținute mai ales de anturajul feminin și organizați niște activități împreună. Poate iei lucruri noi pentru casă din banii strânși, pentru tine sau copii.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Revine o ofertă de afaceri care ți-ar putea aduce câștiguri financiare și te gândești dacă să o accepți. Încep să se rezolve niște probleme care nu-ți dădeau pace și o să te poți dezvolta armonios.

Rac

Ai de unde lua bani și înlocuiești un dispozitiv – telefon sau tabletă – cu unul nou pentru tine sau copii. Este o atmosferă mai degajată acasă sau la locul de muncă și o să poți lucra mai bine.

ADVERTISEMENT

Leu

Sunt șanse să afli de ce a dispărut persoana iubită din viața ta și poate rezolvați lucrurile. Afli noutăți despre o colaborare în care vrei să dai totul, să ai rezultate cât mai bune.

Fecioară

Te pregătești de o nouă postură, poate ți s-a încredințat o altă funcție și lucrezi foarte mult. Te poți lansa cu ceva nou care să-ți aducă o reușită, dar nu înainte de a face mici retușuri.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se poate să apară cineva care să fie de mare ajutor pentru tine. Poate ai de dat un examen, de susținut un interviu, de ținut un speech motivațional, ca să poți promova.

Scorpion

Te cheamă cineva în vizită și o să vezi când poți merge cu cei dragi în vacanță. Găsești o soluție legată de banii de care ai nevoie, poate faci un împrumut la bancă sau la o persoană apropiată.

Săgetător

Poate iei în calcul o ofertă de muncă, mai ales dacă vine la pachet cu mai multe beneficii. Se rezolvă lucrurile într-o relație de prietenie, sentimentală sau profesională.

Capricorn

O persoană încearcă să se apropie de tine și poate îi acorzi o șansă și începeți o relație. Simți nevoia de socializare și mai ieși în lume, mai ales dacă ai de făcut un schimb de păreri cu privire la un proiect.

Vărsător

Te bucuri de prezența unei persoane care vrea să fie lângă tine și poate începeți o colaborare. Poate ceri ajutorul cuiva ca să rezolvi niște lucruri pe care le-ai tot amânat.

Pești

Vrei să renovezi apartamentul și poate angajezi o firmă care să se ocupe de asta. Ai parte de solicitări din toate părțile, fie că e vorba de familie sau prieteni, dar ai o stare bună.

ADVERTISEMENT