Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 16 martie 2021. Vărsătorul scapă de o povară

16.03.2021 | 07:31
Horoscop Neti Sandu marti 16 martie 2021 Varsatorul scapa de o povara
ADVERTISEMENT

Neti Sandu vine cu horoscopul pentru marți, 16 martie 2021, anunțând o zi bună pentru nativi, care știu încotro să meargă și ce-și doresc cu adevărat, așa că o să facă totul în acest sens. 

Astrologul de la Pro TV precizează că unele zodii pot avea parte de succes în plan financiar și se vor rezolva anumite situații care le blocau din drumul lor.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 7 și nativii vor fi ghidați de înțelepciune tot timpul. Iată care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Horoscop Neti Sandu: marți, 16 martie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Ai multă treabă de făcut astăzi. S-ar putea să ai miic probleme cu mașina, dar se vor rezolva și vei reuși să termini ce ți-ai propus.

ADVERTISEMENT

Taur

Te poți asocia cu niște oameni ca să colaborați la un proiect particular și implicarea tuturor o să valoreze mult, pentru că rezultatul va fi pe măsură.

Gemeni

Lucrurile merg bine în viața profesională și s-ar putea să primești laude din partea celor din jur, poate te lanezi cu ceva nou și diferit.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai de luat semnături pentru iște acte și rezolvi niște probleme mai vechi, care au reprezentat adevărate obstacole în drumul tău.

Leu

Sunt șanse să scapi de niște datorii sau să ți se amâne vreo rată. Ziua de astăzi este marcată de succes în plan financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să apară o problemă de sănătate astăzi, care nu este gravă și care se poate rezolva dacă primești tratamentul potrivit.

Balanță

Are loc o perioadă de transformare în ceea ce privește latura spirituală și nu ai de gând să iei decizii bazate pe ce își dorește inima.

Scorpion

Poate că ai așteptat mult timp până să găsești o locuință pe placul tău, iar astăzi sunt șanse ca agenția imobiliară să rezolve acest aspect și să ai casa visurilor tale.

Săgetător

Primești o sumă consistentă de bani și o să vezi ce cheltuieli și datorii ai de plătit ca să știi cum să-ți gestionezo veniturile.

Capricorn

Primești o veste total neașteptată de la o persoană care își declară iubirea față de tine, care te anunță că vine să te vadă, dacă distanța dintre voi e mare.

Vărsător

Scapi de o povară sufletească, poate cineva îți mărturisește niște lucruri și o să te simți mai bine. Nu este exclus să fai chiar tu anumite dezvăluiri.

Pești

Ai multe idei pe care vrei să le pui în practică și o să reușești anul acesta, dar și anul viitor, atunci când totul va merge mult mai bine.

ADVERTISEMENT