Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 19 octombrie 2021. Balanța are parte de rezolvări neașteptate

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 19 octombrie 2021. Este o zi cu rezolvări pentru unii dintre nativi, mai ales în plan personal.
19.10.2021 | 07:50
Horoscop Neti Sandu marti 19 octombrie 2021 Balanta are parte de rezolvari neasteptate
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru marți, 19 octombrie 2021, care aduce rezolvări și vești bune în viețile nativior. Vibrația zilei este 1, iar nativii pot lua totul de la capăt cu resursele pe care le au, spune astrologul de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: marți, 19 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Descoperi o activitate, un hobby care să te destindă și pe care trebuie să-l cultivi. Comunicarea cu anturajul este mai bună și veți putea lucra în condiții potrivite, online sau față în față.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să fi găsit un remediu pentru o anumită problemă de sănătate și acum te simți mult mai bine. Se rezolvă niște lucruri legate de job și speri să primești o mărire de salariu.

Gemeni

Se restabilește armonia în relația amoroasă și veți avea preocupări comune. Îți gestionezi mult mai bine timpul și îi vei putea supraveghea pe copii la teme sau să-i duci să practice un sport.

ADVERTISEMENT

Rac

Situația e mai bună în familie și vei avea parte de un anumit echilibru, fiecare încearcă să facă lucrurile mai bine. Vin mai mulți bani de la job sau din colaborări, așa că situația financiară e stabilă.

Leu

Poți să-ți refaci o căsnicie sau o relație pentru ai ai reușit să depășești un moment de izolare. Primești o propunere de colaborare care ți-ar putea aduce bani și aprecieri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva îți datorează o explicație și ieșiți undeva ca să lămuriți lucrurile. Le poți reaminti superiorilor de mărirea de salariu care ți-a fost promisă și sunt șanse mari să primești vești bune.

Balanță

Te înțelegi bine cu o persoană care a lipsit o perioadă din viața ta și o să aveți o relație. Se rezolvă anumite lucruri pe care le credeai imposibile, așa că primești exact ceea ce ți se cuvine.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate să primești o mărire de salariu și să-ți cumperi lucrurile pe care le-ai tot amânat. Primești o propunere de afacere care ți-ar putea aduce mulți bani și accepți, mai ales că e ceva care îți place.

Săgetător

Ai parte de un răspuns afectiv din partea cuiva căruia nu i-ai acordat atenția pe care și-o dorea. Se poate să pui bazele unui proiect de echipă care să meargă bine, ai multe calități și vrei să te reinventezi.

Capricorn

Sunt șanse să reiei o prietenie sau o relație de iubire după mult timp, pentru că acum s-au rezolvat anumite neînțelegeri. Primești o confirmare sau ai parte de o situație care va fi în favoarea ta.

Vărsător

Poate îți iei un concediu, chiar și pentru un weekend, ca să te relaxezi și să vezi alte locuri. Îți dai interesul ca să primești o finanțare pentru rezolvarea unor probleme la job sau din viața personală.

Pești

Poate ți se restituie o sumă de bani și o să ai parte de o relaxare în plan financiar. Ai parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane care ți-a rămas datoare cu ceva și poate fi un impuls pentru a te apuca de ceva nou, inedit.

ADVERTISEMENT