Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 2 februarie 2021. Nativul Fecioară face rost de bani

02.02.2021 | 07:52
Horoscop Neti Sandu marti 2 februarie 2021 Nativul Fecioara face rost de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de  Neti Sandu pentru ziua de marți, 2 februarie 2021, vine cu foarte multe reușite pe toate planurile. Zodiile luptă pentru echilibrul interior. 

De asemenea, celebrul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale au parte de o zi în care rostesc foarte multe adevăruri pentru a se elibera sufletește.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 2, ceea ce înseamnă că nativii fac echipă foarte bună cu cei de lângă ei. Vezi mai jos care sunt previziunile detaliate pentru toate semnele!

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 2 februarie 2021, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

O persoană care te-a făcut să speri la o viață mai bună revine în viața ta. Nu lăsa niciun aspect în aer, de data asta chiar vrei să-ți meargă bine.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești ceva mai multe sarcini, la locul de muncă, dar și la școală. O zi în care ești solicitat, dar meritele ți se vor recunoaște cât de curând.

Gemeni

Concentrează-ți atenția asupra testelor și examenelor. Se anunță reușite la capitolul acte, chiar dacă te confrunți cu câteva dureri de cap. Se rezolvă toate.

ADVERTISEMENT

Rac

Poți explora niște surse de bani și să te orientezi spre un partener de afaceri alături de care să prosperi. O perioadă bună de timp vei primi un salariu mai mare.

Leu

Puteți avea o relație mai bună cu superiorii, singura condiție este să vă cenzurați și să îmbrăcați frumos un refuz. E nevoie de diplomație.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E posibil să faci rost de bani, însă nu rămân prea mult în buzunar. Ai pus deja ochii pe lucruri necesare pentru casă. Ar fi păcat să nu profiți de reduceri.

Balanță

Caută cumpărători interesați de produsele tale în mediul online. Poate în felul acesta începi o nouă activitate, care să te facă și mai cunoscut.

Scorpion

Ești hotărât să faci o schimbare radicală în relația de cuplu, să fie totul echitabil și armonios. Ai mare nevoie de liniște și înțelegere.

Săgetător

O să le puteți fi de folos copiilor sau nepoților cu care nu mai locuiți împreună. Faceți în așa fel încât să ajungeți la ei, într-o mică vizită.

Capricorn

Puteți câștiga mai mulți bani și să atingeți un obiectiv la care visați de mult. Poate vă luați o casă, o mașină sau chiar investiți în altceva.

Vărsător

O zi în care se întâmplă multe lucruri, dar reflexele te ajută să te descurci fără probleme. Este foarte important să ții cont de sănătate.

Pești

Cineva îți propune o idee de afaceri. Gândește-te bine dacă este pentru tine sau nu. S-ar putea să renunți la un extrajob pentru această variantă.

ADVERTISEMENT