Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 21 septembrie 2021. Taurii au parte de armonie în cuplu

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 21 septembrie 2021. Astrele anunță o zi bună și plină de reușite pentru mai multe semne zodiacale.
21.09.2021 | 07:55
Horoscop Neti Sandu marti 21 septembrie 2021 Taurii au parte de armonie in cuplu
Horoscop Neti Sandu: marți, 21 septembrie 2021, pentru fiecare zodie. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 21 septembrie 2021. Vibrația zilei de astăzi este 3, ceea ce înseamnă că nativii spun lucrurile pe care le-au ținut doar pentru ei, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: marți, 21 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Vin niște bani și te descurci cu cheltuielile. Comunicarea cu anturajul este importantă și trebuie perfecționată pentru a trece peste un impas.

ADVERTISEMENT

Taur

Se va reinstala armonia în relația de cuplu. E important să spui lucrurilor pe nume, din moment ce persoana iubită nu poate intui care sunt lucrurile care te deranjează.

Gemeni

Poate afli o veste bună despre un copil care va veni pe lume în familia ta și sărbătorești momentul. Deocamdată, doar faci cinste.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți pui în valoare niște calități și îți creezi și o reputație. Te lansezi cu ceva nou, care îți ca oferi mai multă vizibilitate.

Leu

Te pregătești de școala ta sau a copiilor, poate ai de achitat niște taxe în urma unor modificări pe care le-ai făcut și care implică costuri în plus.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Trebuie să iei o decizie în legătură cu banii. Poate mai accepți o colaborare ca să câștigi niște bani în plus, să-ți suplimentezi veniturile ca să ai destul la final de an.

Balanță

E momentul să-ți recuperezi niște bani și să-ți ceri drepturile. Trebuie să insiști până obții ceea ce îți dorești pentru ca aceste lucruri să nu fie trecute cu vederea.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E posibil să apară niște bani de unde nu te așteptai. Totodată, poate ți se cer niște sume de bani, în caz că nu ai plătit ceva la timp, așa că e bine să verifici.

Săgetător

E momentul să te relansezi cu un proiect personal, la care ai muncit mult și să câștigi un public, poate și o nominalizare sau un premiu. Orice ar fi, este un mare progres în plan profesional.

Capricorn

Poate faci niște investiții. Poți duce niște obiecte sau aparatură la reparat sau să achiziționezi altele noi, în caz că cele vechi nu mai pot fi salvate.

Vărsător

Poate că ai făcut niște comenzi online pentru a-ți pune casa la punct și intri în posesia lor. Ai găsit lucruri la prețuri bune și nu ai stat pe gânduri.

Pești

Plănuiești să pleci undeva în weekend, ai ceva de sărbătorit și poate pleci în afara localității pentru o nuntă sau un botez. Poate fi și o lansare de produs artistic.

ADVERTISEMENT