Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 23 martie 2021. Oamenii pot conta pe nativul Pești

23.03.2021 | 07:00
Horoscop Neti Sandu marti 23 martie 2021 Oamenii pot conta pe nativul Pesti
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru marți, 23 martie 2021, aduce o zi numai bună pentru a scoate la iveală lucruri noi. Zodiile știu încotro trebuie să se îndrepte. 

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale reușesc să-și atingă obiectivele pentru că sunt presate de timp.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5, ceea ce înseamnă provocări la tot pasul. Descoperă în rândurile de mai jos previziunile complete pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 23 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

O zi în care dai drumul proiectelor noi pentru a face rost de bani. Ai mare nevoie de finanțe pentru rate, facturi și alte cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Taur

Impune-ți punctul de vedere într-o chestiune care ține de apariția pe o scenă. Nu îți este deloc indiferent felul în care te prezinți.

Gemeni

Se poate să primești o invitație, să pleci câteva zile pe undeva. E o zi perfectă pentru a lua o gură de aer proaspăt, pentru refacerea forțelor.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești o oferă serioasă de lucru. Nu te arunca cu capul înainte, lasă la macerat această propunere să nu faci o alegere greșită și să iei mai puțini bani.

Leu

Te deplasezi spre o destinație de vacanță, unde poți lucra în voie dacă așa este programul. Îmbină distracția cu munca, să te mai și destinzi printre picături.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poți face o echipă pe cinste cu niște oameni pricepuți, care vor face față eforturilor pe o perioadă lungă. Te bucuri de câștiguri consistente.

Balanță

Superiorii te roagă să te ocupi de un proiect delicat și nu ai cum să refuzi. Ți se plătește toată munca și ai și un plus de vizibilitate, de imagine.

Scorpion

Un proiect îndrăzneț își așteaptă frumos rândul. O să te bucuri de senzație și o să dai dovadă de originalitate în tot ceea ce faci.

Săgetător

Te confrunți cu diverși factori de decizie, trebuie să fixezi neapărat termenii unui contract, care îți aduce câștiguri generoase și notorietate.

Capricorn

Ești mult mai deschis cu partenerul de viață și o să spui lucrurilor pe nume. Elimină toate aspectele care îți fac viața grea.

Vărsător

E posibil să iei bani și să faci unele achiziții de care să se bucure toți cei dragi. O să aducă un plus de confort în sânul casei.

Pești

Oamenii vin spre tine cu o vorbă bună și o mână de ajutor. Poate ți se cer unele sfaturi și o să dovedești că ești persoana care trebuie.

ADVERTISEMENT