Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 25 mai 2021. Creativitate și pasiuni noi pentru Vărsător

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 25 mai 2021, aduce o zi frumoasă pentru majoritatea semnelor zodiacale.
25.05.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu marti 25 mai 2021 Creativitate si pasiuni noi pentru Varsator
Horoscop Neti Sandu: luni, 21 iunie 2021, pentru fiecare nativ. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul de la știrile Pro TV mai transmite că vibrația zilei este reprezentată de cifra 7.

Iată, așadar, în rândurile de mai jos care sunt previziunile detaliate pentru toate cele 12 semne zodiacale, în a doua zi din săptămână.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 25 mai 2021, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Se anunță o sursă suplimentară de venit. Trebuie să te mulțumești cu puțin pentru că suma va crește în timp, răbdare.

Taur

Vă iese în cale o persoană care vă face să visați frumos, să vă îndrăgostiți. Cineva simte că recepționați mesajul pe care-l transmite.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O zi perfectă pentru a da curs unor inițiative și o să vă lansați pe o piață nouă. Poate așa vă asigurați banii pentru rate și facturi.

Rac

Dai dovadă de mai mult curaj și îți poate lua un alt loc de muncă, să câștigi bani în plus. Poate să fie și o colaborare venită la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Leu

Încă te mai gândești dacă să pornești o afacere sau să aștepți răspunsul de la alt angajator care plătește mai mult sau ai mai multă libertate. E timpul să alegi.

Fecioară

Treburi multe de rezolvat în această zi, poate dați o tură și prin magazine. Este o zi lungă, motiv pentru care ajungi acasă destul de târziu pentru că te achiți de niște obligații.

ADVERTISEMENT

Balanță

Scorpion

Ți se returnează niște bani pe care i-ai împrumutat în trecut, la nevoie, motiv pentru care o să-i consideri ca pe un cadou.

Săgetător

Prezinți interes pentru cineva care ar vrea să fiți împreună, să formați un cuplu. Sunt șanse mari să rezonați pe anumite planuri.

Capricorn

Ocupație legată de spațiul de acasă, ar fi ceva completări de făcut. Este o zi numai bună pentru a le pune pe toate la punct. La muncă primești mai multe beneficii.

Vărsător

Reluarea unui pasiuni care îți poate aduce un plus de dispoziție. E posibil să treci la un alt nivel de creativitate perioada asta.

Pești

Poate alegi o preocupare de timp liber care să te atragă atât pe tine, cât și pe copii. E un moment bun să faceți cu toții mișcare sau alt gen de activitate.

ADVERTISEMENT