ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 27 aprilie 2021. Momente speciale în plan sentimental

Autor: Alexa Serdan | 27.04.2021 | 07:25
Horoscop Neti Sandu: marți, 27 aprilie 2021. Momente speciale în plan sentimental
Horoscop Neti Sandu: marți, 27 aprilie 2021. Momente speciale în plan sentimental. Sursa foto: stirileprotv.ro

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru marți, 27 aprilie 2021, aduce foarte multă energie. Nativii trebuie să profite la maximum, să nu rateze nicio șansă de a face ceva special. 

ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că vibrația zilei este reprezentată de cifra 9, ceea ce înseamnă că zodiile știu care le este scopul pentru a-l putea atinge.

Descoperă și tu care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ în parte, numai în rândurile de mai jos. Ești gata să afli care sunt acestea?

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 27 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Poate cereți o mărire de salariu și nu ar fi imposibil să primiți sub formă de bonus, de tichete sau o primă, ceva care să vă completeze suma lunară.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță o interacțiune cu factori de decizie. Afli ce ai de realizat în continuare, ca să poți merge direct la țintă, să nu te pierzi în amănunte.

Gemeni

E mult la lucru la serviciu, dar reușești să te descurci frumos. Sunt multe chestiuni la care te pricepi și pe care le faci cu mare lejeritate.

Rac

O întâlnire față-n față cu cineva cu care vrei să faci o pereche ar putea aduce într-o altă lumină relația voastră. Vei afla ce trebuie să corectezi.

ADVERTISEMENT

Leu

Posibilă curățenie generală pentru a scăpa de lucrurile de care de împiedici prin casă sau nu le mai folosești. Poate chiar cumperi alte noi în loc.

Fecioară

Situația de la școală trebuie neapărat clarificată. Numai așa afli dacă mai e nevoie să prezinți vreo lucrare sau să mai susții un examen.

ADVERTISEMENT

Balanță

Îți pot intra bani în cont. Fă toate plățile necesare, ca să scapi de datoriile mari, de rate și de facturi. Echilibrează-te și tu, în sfârșit, financiar.

Scorpion

E o încărcătură sufletească pentru că ai lăsat în aer o problemă de cuplu. Discută sincer cu partenerul de viață dacă nu vrei să se amplifice totul.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Sfera comunicării este activată frumos. Ai putea lansa un proiect online care să-ți aducă beneficii morale, dar mai ales financiare. Poate publici o carte sau un studiu.

Capricorn

Te caută prietenii cu un anumit motiv. Poate aveți o preocupare comună și o să pună toată lumea umărul pentru a atinge un obiectiv important.

Vărsător

E solicitant la locul de muncă, dar te dai peste cap să te achiți de toate responsabilitățile. O zi în care lucrezi contracronometru.

ADVERTISEMENT

Pești

E posibil să iasă la iveală o problemă mai veche, un conflict sentimental care trebuie stins. Fii curat sufletește pentru că vine Paștele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!