Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 28 decembrie 2021. Fecioara are parte de o surpriză

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 28 decembrie 2021, aduce vești destul de bune pentru cei mai mulți nativi. Vezi ce previziuni a făcut astrologul.
28.12.2021 | 08:06
Horoscop Neti Sandu marti 28 decembrie 2021 Fecioara are parte de o surpriza
Horoscop Neti Sandu: marți, 28 decembrie 2021. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Urmează o zi în care toată lumea încearcă să rezolve cât mai multe lucruri pentru a nu avea bătăi de cap anul următor.

Potrivit astrologului de la Pro Tv, vibrația zilei este 1, deci toate restanțele sunt lichidate.

Horoscop Neti Sandu: marți, 28 decembrie 2021. Fecioara are parte de o surpriză

Berbec

Faceți toate planurile pentru noaptea dintre ani. Aveți o discuție cu o persoană alături de care trebuia să petreceți Revelionul și care se pare că s-a răzgândit. S-ar putea să primiți niște bani, un titlu sau o nominalizare.

ADVERTISEMENT

Taur

Dacă vreți să plecați pe undeva trebuie să știți cum stați cu banii, așa că faceți niște socoteli. În cazul în care stați acasă, este posibil să aveți niște musafiri.

Gemeni

Mai aveți ceva treabă de terminat. Poate niște acte de semnat. Trebuie să dați și un răspuns cuiva ca să se știe ce faceți în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Rac

Rezolvați câteva lucruri la locul de muncă pentru a nu avea restanțe anul următor. Este posibil să discutați cu mai multe persoane și despre Revelion. Aceștia vor să petreceți împreună anul nou, dar și zilele următoare.

Leu

Cineva s-ar putea să vă facă o propunere pentru că vrea să petreacă alături de voi de revelion. Chiar dacă mai aveți treburi de făcut, cineva vă ajută, așa că aveți timp și de voi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aveți parte de o surpriză frumoasă din partea unei persoane pe care nu ați mai văzut-o de ceva vreme. O să vă cumpărați diverse lucruri pentru că primiți o sumă de bani.

Balanță

Aveți o discuție cu partenerul de viață și luați o decizie. Așa veți putea merge mai departe. Faceți tot felul de schimbări fie la lista de invitați, fie în cea de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Scorpion

S-ar putea să aveți o discuție mai aprinsă cu șefii. Realizează că trebuie să vă dea destul de mulți bani pentru tot ce faceți. Aveți o grămadă de lucruri pe lista de cumpărături și poate ar trebui să faceți o selecție.

Săgetător

Primiți o sumă de bani, dar s-ar putea să-i dați rapid cuiva. Sunteți plini de energie și faceți o mulțime de lucruri. Poate plecați undeva pentru câteva zile.

Capricorn

Niște oameni care țin la voi vor să vă ajute și astfel să nu fiți nevoiți să faceți tot felul de treburi care vă depășesc. Aveți ocazia să remediați unele lucruri și să vă meargă foarte bine în continuare.

Vărsător

Vă cumpărați ceva pe are ați pus ochii de mai mult timp după ce primiți o recompensă, un bonus.

Pești

S-ar putea să primiți niște bani și să vă cumpărați câteva lucruri. Aveți drumuri de făcut, dar unele lucruri le rezolvați prin telefon și astfel nu vă mai deplasați

ADVERTISEMENT