Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 29 iunie 2021. Leul vrea să lucreze în alt domeniu

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 29 iunie 2021. Astăzi se anunță reușite în plan profesional pentru o parte dintre nativi.
29.06.2021 | 08:15
Horoscop Neti Sandu marti 29 iunie 2021 Leul vrea sa lucreze in alt domeniu
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru marți, 29 iunie 2021. Se anunță bani și reușite pentru mai mulți nativi.

Vibrația zilei este 11, iar nativii văd dincolo de parte materială a lumii. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: marți, 29 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Mai sunt lucruri de rezolvat acasă și apelezi la fondurile de rezervă pentru că va costa. Te atrage un hobby care să-ți ocupe timpul liber și poate îi implici și pe cei mai tineri din familie.

Taur

E o zi bună să-ți revezi prietenii care ți-au simțit lipsa, dar și tu pe a lor. Primești niște bani și îi cheltui pe lucruri mărunte, poate copiii îți cer ceva.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Poate primești o mărire de salariu sau o primă. Inițiativele tale au succes, primești finanțare pentru proiecte și te dezvolți pe mai multe paliere.

Rac

Urmează să cheltui bani, ai de gând să-ți iei o mașină sau o casă, poate în rate. Reușești să te angajezi unde îți dorești, iar avantajele sunt numeroase.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate începi o specializare dacă vrei să lucrezi în alt domeniu și să câștigi mai mult. Te confrunți cu niște probleme care te pun la încercare, dar nu renunți atât de ușor.

Fecioară

Afli cum se simte persoana iubită și cum vede relația în viitor. Poate îți exprimi preferințele și condițiile ca să știi dacă semnezi un contract sau nu.

ADVERTISEMENT

Balanță

Poate faci niște schimbări prin locuință ca să aibă un aspect mai plăcut, primitor. Primești bani în plus la locul de muncă, poate ai lucrat în plus și îi pui deoparte pentru concediu.

Scorpion

Primești o invitație la o deplasare în weekend și accepți, vrei să te relaxezi. Se poate să te interesezi de un credit bancar, ai vrea să-ți iei o casă la mare sau la munte, sau măcar să închiriezi una temporar.

Săgetător

Poate pleci cu treabă, dar ai și câteva zile libere. Te armonizezi cu o persoană și la muncă, dar și la distracție, așa că lucrurile vor merge bine.

Capricorn

Ți se promit bani și îi primești, chiar dacă nu neapărat acum. Te implici în tot felul de activități pentru că te roagă alte persoane sau vrei să vii cu o idee.

Vărsător

Primești înapoi o sumă de bani și e momentul perfect, chiar aveai nevoie. Afli noutăți despre proiectele în care te-ai putea implica și stabilești și  echipă de lucru pentru ca totul să meargă bine.

Pești

Se poate să primești o răsplată pentru niște favoruri făcute unor persoane care nu vor să rămână datoare. Începi să ai parte de lucruri bune și să ai o atitudine pozitivă, mai ales că ai avut dubii de multe ori.

ADVERTISEMENT