ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu: Marți, 29 septembrie 2020. Cheltuieli pentru Pești

Autor: Cerasela Stafie | 29.09.2020 | 09:24
Horoscop Neti Sandu: Marți, 29 septembrie 2020. Cheltuieli pentru Pești
Horoscop Neti Sandu: joi, 20 mai 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: Pro TV

Horoscopul Neti Sandu pentru ziua de marți, 29 septembrie aduce provocări pentru nativi. Semnele vor da dovadă de strădanie pentru a face totul cum trebuie, asta după ce primesc atenționări anterioare.

ADVERTISEMENT

Celebra astroloagă de la ProTV anunță diverse schimbări pentru nativi, personale sau profesionale.

Ea ne spune că vibrația zilei este 11, număr maerstru care stimulează intuiția, inspirația și creația. Potențialul este valorificat la maxim și energia nu va lipsi.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: marți, 29 septembrie 2020, pentru fiecare semn în parte

Berbec

Se poate să apară posibilitatea schimbării jobului pentru unul care să te mulțumească mai bine. Ziua poate să aducă o multitudine de sarcini pe care trebuie să le îndepliniți pentru a primi niște bani. Sunt formalități, legitimații, avize favorabile sau permise care să vă faciliteze accesul în locurile unde trebuie să ajungeți.

Taur

Complicații profesionale sunt anunțate pentru acest nativ. Apare posibilitatea prelungirii unui contract pe care nu îl doriți, dar o să vă convingă o sumă de bani. Există și posibilitatea asocierii, în particular, cu cineva, tot din dorița de a câștiga bani, iar acest lucru se dovesește a fi o alegere bună.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua se anunță a fi una extrem de ocupată. Apare o noutate în plan profesional, iar pe deasupra, trebuie să și învătați, lucruri care vă vor lua tot timpul. Totuși, există posibilitatea ieșirii la o cafea în compania cuiva, iar conversația cu persoana respectivă va mai relaxa atmosfera încărcată.

Rac

Se ivește ocazia să încheiați o tranzacție pentru a nu rămâne nedefinitivată, este posibilă vânzarea unui bun imobiliar sau a unei mașini, facerea unei donații sau legalizarea unor treburi. În plan personal, unii nativi for avea șansa să restarteze un mariaj care era pe punctul de a se termina.

ADVERTISEMENT

Leu

Este posibil să faceți niște cheltuieli, poate să fie vorba de renovarea locuinței, modernizarea anumitor aspecte, înfrumusețarea ei, per total. Se recomandă o bună supraveghere a stării de sănătate, fie personală sau a celor apropiați, pentru evitarea oricăror surprize neplăcute.

Fecioară

Apare un ajutor din parte cuiva care vă sprijină și înțelege, ajutor care vă va ajuta să economisiți bani, efort și timp. Ziua este prielnică și pentru rezolvarea dificultăților din plan personal, doar să mai renunțați la critici și reproșuri.

ADVERTISEMENT

Balanță

În plan profesional, exista posibilitatea schimbării unui contract cu un altul care să fie mai avantajos. În plan personal, este nevoie să faceți mici modificări, luând în considerare dorințele partenerului, pentru a salva relația care nu merge pe drumul cel bun.

Scorpion

Există oportunitatea asocierii cu anumite persoane care să vă ajute să demarați o afacere. Lucrurile nu vor fi tocmai ușoare. Pentru a recăpăta niște bani, o proprietate sau a vă apăra drepturile, este posibil să cereți ajutorul unui avocat.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ziua vine cu vești bune pentru acest nativ. Există posibilitatea unei întâmplări profesionale favorabile: câștigarea unui premiu, avansarea în funție, un job nou sau detașarea din rândurile celorlați și obținerea vizibilității. Totuși, un eveniment care să vă scoată din zona de confort poate se intervină, o să rezolvați problemele cu succes.

Capricorn

Se poate să apară necesitatea rezolvării unor lucruri acasă, o mutare sau renovare, poate punerea la punct a actelor. Se poate ivi șansa să ieșiți în evidență cu o noutate, ceva ce se cere acum și care în trecut nu a fost de interes.

Vărsător

Sunt șanse să aveți un câștig financiar. Banii or să dispară la fel de repede cum au și apărut, sunt cheltuieli reprezentate de reparații în casă sau pentru mașină. Se poate și să aduceți unele îmbunătățiri interiorului căminului care să vă faciliteze munca de acasă sau să dați niște bani pentru cursurile online.

Pești

Sunt anunțate cheltuieli pentru acești nativi. Sumele de bani vor fi folosite pentru a plăti taxe de școlarizare sau notariale. Apare oportunitatea de a fi admiși la o anumită școală sau instituție, a unui test pe care să-l primiți și să vă apucați de învățat.

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!