Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 30 martie 2021. Gemenii au succes în plan profesional

30.03.2021 | 07:34
Horoscop Neti Sandu marti 30 martie 2021 Gemenii au succes in plan profesional
ADVERTISEMENT

Neti Sandu îți aduce horoscopul de marți, 30 martie 2021, o zi în care nu vei duce lipsă de provocări, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni.

Viața profesională, un sector care ți-a tot dat bătăi de cap în ultima vreme începe ușor-ușor să revină la normal. Asta și pentru că Universul obișnuiește să-ți întindă o mână de ajutor tocmai când te aștepți mai puțin.

ADVERTISEMENT

Angajatori de top sunt interesați de serviciile tale. Ba chiar fac tot ce le stă în putință să te determine să accepți o colaborare, fie și de scurtă durată. Horoscopul este adus de stirileprotv.ro.

Berbec

Ai de făcut o alegere și trebuie neapărat să dai dovadă de fairplay. Cu atât mai mult dacă e vorba despre o relație de cuplu. Fii cât mai sincer, altfel riști să ai probleme.

ADVERTISEMENT

Taur

Poți da drumul proiectelor noi și să-ți asiguri un surplus financiar. Nu de alta, dar ai nevoie să-ți iei o casă sau o mașină. Oricum ar fi, se anunță cheltuieli masive și urgente.

Gemeni

Niște angajatori te curtează să intri într-un parteneriat. Nu ești prea tentat, dar ei insistă și vor neapărat să accepți măcar o colaborare de scurtă durată. Știu că alături de tine succesul va fi garantat

ADVERTISEMENT

Rac

Se fac presiuni să rezolvi anumite chestiuni pe care le-ai cam ignorat. Acum a venit scadența și trebuie să spui clar și răspicat ce ai hotărât.

Leu

Ajungi la o înțelegere cu cei care vor să-ți dea de lucru și n-o să mai ai multă vreme de acum încolo grija banilor. Ei te plătesc foarte bine, tu nu trebuie decât să duci la bun sfârșit proiectele în care te implici.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se pot rezolva niște urgențe și chiar să îți iei banii de care ai mare nevoie. Sunt multe plăți de făcut și o să le rezolvi pe toate în timp util. Dacă ai puțină răbdare.

Balanță

Comunicarea cu cei din jur va fi mai bună decât până acum. Ba chiar reușești să semnezi anumite acorduri și să te organizezi în așa fel încât să termini activitățile comune.

Scorpion

Interacționezi cu diverși colaboratori și împreună puneți în practică o idee care îți va aduce câștiguri materiale și de imagine. Se anunță o zi aproape perfectă.

Săgetător

Se pare că au crescut exigențele șefilor, dar nu trebuie să-ți faci griji. Ai acumulat suficientă experiență încât să faci față în orice condiții. Asta dacă eviți discuțiile în contradictoriu.

Capricorn

Dacă trebuie să susții un examen sau să te prezinți la un interviu important, încearcă să-ți păstrezi calmul. Vei avea spor și chiar vei reuși să obții semnături pe actele pentru care aștepți de multă vreme o ștampilă.

Vărsător

E posibil să te interesezi de un grup care te poate ajuta să dai startul unui proiect de tip umanitar. Se anunță o zi cu nenumărate energii pozitive.

Pești

Inițiativele tale vor fi extrem de bine primite de cei din jur. Ba chiar e posibil să urmeze un început de drum pentru tine. Asta dacă ești dispus să lași totul în urmă și să te avânți în noua aventură.

ADVERTISEMENT