Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 4 ianuarie 2022. Capricornul primește banii de care avea nevoie

Neti Sandu anunță horoscopul pentru marți, 4 ianuarie 2022. Mai mulți nativi vor primi astăzi vești bune și propuneri de nerefuzat în plan profesional.
04.01.2022 | 07:59
Horoscop Neti Sandu marti 4 ianuarie 2022 Capricornul primeste banii de care avea nevoie
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 4 ianuarie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat vești bune pentru o parte dintre nativi marți, 4 ianuarie 2022. Vibrația zilei este 4, astfel că nativii vor avea spor la treabă pe parcursul zilei, mai spune astrologul de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: marți, 4 ianuarie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Ai o întâlnire cu niște potențiali parteneri de afaceri care vor să lucrați la un proiect. Te gândești să accepți oferta, sunteți pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești o invitație de plecat undeva prin țară și te vei deplasa acolo dacă vei avea suficient timp. Simți nevoia să schimbi peisajul și să vezi și alți oameni.

Gemeni

Cineva te provoacă la o confruntare profesională. Dacă o vei câștiga vei căpăta un titlu sau o funcție și vor fi și alte beneficii.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță bani, poate e vorba de salariu sau de niște restanțe, iar acum sunt suficienți ca să iei tot ce ai nevoie prin casă și pentru cei dragi.

Leu

Apare o persoană care vrea să discute cu tine și să se scuze că nu a ajuns la o întâlnire sau că nu ți-a oferit ce ai cerut și vei înțelege situația.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Afli un rezultat care îți deschide o nouă perspectivă profesională și vei avea parte de câștiguri pe parcursul acestui an.

Balanță

Este o perioadă bună în plan sentimental, va fi o reabilitare. Te vei împăca cu persoana pe care ți-o dorești în viața ta pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate abia acum vin lucrurile pe care le-ai comandat înainte de sărbători și o să faci reamenajări prin casă, s-ar putea să ai musafiri.

Săgetător

Cineva te cooptează într- un proiect profesional, iar rezultatele vor fi foarte bune. Îți place foarte mult proiectul respectiv și îți va aduce câștiguri.

Capricorn

Se poate să iei niște bani pe care nu i-ai primit luna trecută și să echilibrezi situația financiară. Ai avut multe cheltuieli în ultimul timp.

Vărsător

Primești vești bune, pot fi răspunsuri pe care le așteptai de mult timp și vei ști ce trebuie să faci în continuare ca să fie bine și să nu-ți lipsească banii.

Pești

Ar fi bine să prinzi o ofertă avantajoasă de muncă. Îți va aduce numeroase șanse și beneficii în plan profesional și e bine să o accepți.

ADVERTISEMENT