Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 6 aprilie 2021. O zi cu foarte multe decizii pentru zodii

06.04.2021 | 07:14
Horoscop Neti Sandu marti 6 aprilie 2021 O zi cu foarte multe decizii pentru zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 6 aprilie 2021, aduce o zi cu foarte multe rezolvări pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că cei 12 nativi au parte de o zi cu foarte multe surprize. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ și vezi care sunt evenimente notabile pentru zodia ta!

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 6 aprilie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Ești în mare formă și multe lucruri se rezolvă, deși par imposibile la prima vedere. Multe se pot rezolva, ai oameni care îți oferă sprijin material și moral.

ADVERTISEMENT

Taur

Un efort major îți este apreciat, poate chiar primești niște bani. Există o perspectivă strălucită pentru tine, în special în domeniul profesional.

Gemeni

Gestionezi ca la carte proiectele de la locul de muncă. Ești acaparat cu totul și o să câștigi bani frumoși, totul e să ții cont de fler.

ADVERTISEMENT

Rac

Te bucuri de niște oferte de muncă care promit bani. Te implici cu totul ca să iasă ceva de calitate superioară, mai ales că ești pretențios.

Leu

Întâlnire cu o persoană care vrea să faceți împreună o afacere. Vezi cum stai cu timpul, numai așa poți afla dacă este cazul să te implici sau nu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E mult de lucru la serviciu, dar și acasă. E o zi în care pui totul în ordine, faci curățenie generală și poate chiar mai cumperi ceva pentru locuință.

Balanță

Interacționezi cu niște parteneri de afaceri, așa te poți alege cu procentul potrivit dintr-un contract. O să fie de lucru perioada asta din plin.

Scorpion

Umblă la banii din cont dacă vrei să cumperi ce ai nevoie pentru casă. E cazul să investești ceva și în garderoba pentru noul sezon.

Săgetător

Va trebui să oferi un răspuns unui angajator. Dacă este afirmativ te apuci imediat de treabă. Lucrurile sunt în curs ascendent în sfera carierei.

Capricorn

Faci rost de bani în plus, nu rata șansa de a cumpăra cele necesare la un preț rezonabil. În felul acesta acoperi toate cerințele casei.

Vărsător

O zi în care primești vești bune, dar și mai puțin bune. Important e că te descurci în orice situație, te bucuri de prezență de spirit.

Pești

Se conturează o afacere care îți poate aduce bani, asta dacă alegi varianta potrivită pentru că par că fie mai multe oferte. Nu te lăsa păcălit.

ADVERTISEMENT