Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 7 decembrie 2021. Săgetătorul primește bani

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 7 decembrie 2021. Se anunță o zi în care nativii primesc bani și cadouri. Cei mai mulți încep să-și facă planurile pentru sărbători.
07.12.2021 | 07:48
Horoscop Neti Sandu marti 7 decembrie 2021 Sagetatorul primeste bani
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, cunoscutul astrolog al știrilor Pro Tv anunță că urmează o zi bună. Unii nativi primesc sume de bani, iar alții cadouri. Este un moment bun să începem să ne facem planurile pentru sărbătorile de iarnă.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7, ceea ce înseamnă că toți încercăm să ne împăcăm cu deciziile pe care le luăm.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: marți, 7 decembrie 2021. Săgetătorul primește bani

Berbec

Se anunță un nou început pentru cei mai mulți. S-ar putea să rezolvați diferite lucruri. Semnați niște acte la serviciu sau la școală.

Taur

Începeți să faceți calculele ca să vedeți ce faceți de sărbători. Dacă vă ajung banii vreți să plecați într-o excursie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

S-ar putea să primiți niște bani și așa veți reuși să plătiți toate datoriile. Nu este bine să intrați cu restanțe în anul următor.

Rac

Oamenii au încredere în voi. Aveți resursele necesare pentru a o apuca pe un drum nou. Reușiți să vă depășiți toate așteptările.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate vi se mărește salariul sau reușiți să luați o diplomă foarte importantă. S-ar putea să vă ajute anul următor dacă doriți să vă angajați.

Fecioară

Este momentul să faceți unele reparații la mașină pentru a evita problemele. Dacă aveți cu ce să plătiți schimbați și alte ustensile din gospodărie.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi foarte bună. Ați muncit foarte mult anul acesta și este momentul să fiți recompensați.

Scorpion

Ați avut niște idei foarte bune și se pare că vor fi puse în aplicare cât de curând. Veți primi bani, pentru că proiectul vostru este de succes.

Săgetător

O zi bănoasă. Încasați niște sume în plus. Poate este vorba despre o primă sau o restanță.

Capricorn

Veți primi numai vești bune. Este o zi în care sunteți în formă și dați dovadă de randament la locul de muncă. Șefii s-ar putea să vă facă și niște promisiuni pentru un nou post la care ați visat.

Vărsător

Aveți mult de lucru. Sunteți presați să încheiați un proiect pentru a lua bani. Aveți de rezolvat mai multe lucruri la locul de muncă și nu mai puteți amâna.

Pești

A venit momentul să fiți recompensați pentru toată munca voastră. Nu este exclus să avansați la locul de muncă. Poate primiți chiar mai multe funcții.

ADVERTISEMENT