Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 8 iunie 2021. Racii apelează la o schimbare de imagine

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 8 iunie 2021, aduce o schimbare de imagine pentru nativul Rac.
08.06.2021 | 07:42
Horoscop Neti Sandu marti 8 iunie 2021 Racii apeleaza la o schimbare de imagine
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru marți, 8 iunie 2021. Nativii au parte de recuperări și de noi proiecte în plan profesional. Unii fac schimbări prin casă, în timp ce alții sunt fericiți în relația de cuplu.

Vibrația zilei este 8, așa că nativii trebuie să fie atenți la sănătate și să nu cheltuie sume mari de bani. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: marți, 8 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Poate faci unele renovări prin casă, refaci mobilierul, cumperi aparatură nouă. În orice caz, membrii familiei vor fi încântați de schimbări.

Taur

Te vizitează o persoană, lucru care îți dă un impuls și ieși pe piață cu ceva nou, care să-ți asigure succesul și vizibilitatea în public.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Îți evaluezi banii din cont ca să știi cât de mult mai poți cheltui. Totodată, ar fi bine să ai grijă și la sănătate, să vezi cum stai.

Rac

Se poate să te ocupi de imagine astăzi, să-ți reînnoiești garderoba sau să faci o schimbare de look.

ADVERTISEMENT

Leu

Niște parteneri de afaceri insistă să te implici într-un anumit proiect și, în final, reușesc să te convingă, dar îți va plăcea provocarea.

Fecioară

Te înțelegi mai bine cu superiorii, poate o să-ți ofere un post de conducere la un departament din companie și o să-ți meargă bine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vin niște bani astăzi și îi poți folosi ca să te plimbi la sfârșit de săptămână, mai ales că prietenii te așteaptă să-i vizitezi.

Scorpion

Ți se propun nilte colaborări care te-ar ajuta foarte mult. Ți-ar oferi mai multă vizibilitate și, în același timp, ar contribui la imaginea ta publică.

Săgetător

Se poate să rezolvi niște tensiuni în viața de cuplu și să ai parte de armonia care era odată între tine și persoana iubită.

Capricorn

Sunt șanse să apelezi la un credit bancar în cazul în care vrei să-ți cumperi o casă sau să te căsătorești anul acesta.

Vărsător

Comunicarea cu partenerul de cuplu este mult mai bună, iar relația reintră pe un făgaș normal, în care predomină armonia și fericirea.

Pești

O să pui la punct tot ce mai e de făcut prin casă, iar apoi te poți odihni după o perioadă de muncă și griji.

ADVERTISEMENT