Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 8 septembrie 2020. Se anunță reușite pentru Scorpion

08.09.2020 | 08:16
Horoscop Neti Sandu marti 8 septembrie 2020 Se anunta reusite pentru Scorpion
ADVERTISEMENT

Neti Sandu vă aduce horoscopul zilnic, cu noutăți pentru toate semnele zodiacale. Ca de fiecare dată, și astăzi avem parte de momente bune, bani care vin din diferite părți, dar și tensiuni pe alocuri la serviciu.

De asemenea, astrologul de la Pro TV mai anunță că se vad niște vacanțe, chiar dacă sezonul estival a trecut, ne pregătim de vacanțele de toamnă, unii dintre voi așteptați de ceva timp muntele în perioada asta.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim optimiști și cu grijă pentru cei dragi, bani și casă, iar vibrația zilei este 8. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate zodiile.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 8 septembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Descoperi o nouă sursă de bani care să te ajute pe viitor. Colaborările nu sunt puține, trebuie doar să o alegi pe cea care ți se potrivește ca o mănușă.

ADVERTISEMENT

Taur

Vești minunate legat de partea financiară. În acest fel ai resurse pentru toate lucrurile de care ai nevoie, fie că este vorba de școală, fie că este vorba de alte scopuri.

Gemeni

Încearcă să fii selectiv cu prietenii din cercul în care te învârți. Păstrează-i pe cei fideli și loiali și renunță la persoanele care te-au dezamăgit.

ADVERTISEMENT

Rac

Cheltuieli legat de un spațiu din locuință. Poate fi vorba de birou sau chiar locul de joacă al copiilor. Oricare ar fi, fii pregătit să muncești.

Leu

În sfârșit, te-ai hotărât ce drum vrei să urmezi mai departe. Alege disciplina care ți se potrivește cel mai bune și apucă-te de cursuri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Șanse uriașe pentru găsirea unui loc de muncă de unde să vină și bani frumoși. Confortul financiar vă aduce bucurie sufletească și lucruri de care aveți nevoie.

Balanță

Colaboratorii nu îți dau pace și te ajută să duci la bun sfârșit toate planurile pe care le ai în minte. Se anunță o cursă de lungă durată.

Scorpion

Reușite profesionale care vă aduc și bani. Ai mână liberă să acționezi așa cum îți dorești. Mare atenție la sănătate, nu te epuiza prea tare.

Săgetător

Ieși la rampă cu ceva nou. Impune-te și doar așa vei avea marca ta personală. Se anunță o adevărată provocare, trebuie doar să te autodepășești.

Capricorn

Astrele vizează partea financiară. Sunt șanse destul de mari să ai bani necesari pentru schimbarea mașinii sau poate o altă investiție pe termen lung.

Vărsător

Parteneriat cu o persoană care te ajută să-ți sporești veniturile. E nevoie de multă muncă pentru a ajunge în vârf, important e să nu te dai bătut.

Pești

Ocupă-te mai mult de familie și de treburile gospodărești. Este un moment bun pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții.

ADVERTISEMENT