Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 9 martie 2021. Leul progresează cu pași repezi

09.03.2021 | 07:18
Horoscop Neti Sandu marti 9 martie 2021 Leul progreseaza cu pasi repezi
Horoscop Neti Sandu: marți, 9 martie 2021. Leul progresează cu pași repezi. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 9 martie 2021, aduce o zi cu foarte multe reușite din toate punctele de vedere. 

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că vibrația zilei este reprezentată de cifra 9.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt relatate în rândurile de mai jos, află și tu ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte!

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 9 martie 2021, pentru toate semnele

Berbec

E o zi perfectă pentru a da starul unui proiect care să te facă mai cunoscut. Sunt șanse mari ca această reușită să aducă și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Taur

E momentul să ieși la rampă cu alte calități dacă vrei să primești mai multă atenție. Banii te ajută să intri într-o altă categorie de salarizare.

Gemeni

Colaborezi foarte bine cu niște parteneri din altă zonă a țării, iar când va fi posibil o să ajungeți unii la alții. Doar atunci veți strânge rândurile.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să strângi niște bani să pleci cu familia undeva în vacanță, la vară sau chiar mai devreme. Sunt șanse mari să le faci o surpriză.

Leu

Primești un răspuns favorabil pentru o colaborare și faci multe progrese. Viața ta va arăta cu totul altfel până la finalul anului.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poți lupta pentru drepturile tale și chiar să ai câștig de cauză. Munca ta vorbește de la sine și te bucuri de respectul celor din jur.

Balanță

Te bucuri de un eveniment de familie, o nuntă sau un botez. Sunt puțini invitați, dar asta nu înseamnă că nu va fi solicitant.

Scorpion

Vă socotiți banii să vă ajungă pentru zugrăvit sau poate mai construiți ceva pe lângă. Menține-ți intențiile pe care le ai mai de mult.

Săgetător

Te implici într-o activitate de grup, unde colaborezi în cei mai buni termini. Primești un plus de imagine individual, nu numai colectiv.

Capricorn

Posibil să-ți sporești veniturile cu o colaborare sau să câștigi un proces și să primești despăgubiri materiale. Contul bancar se umple de bani.

Vărsător

Se văd la orizont niște posibilități de extindere a afacerilor și chiar să câștigi bani să poți cultiva și alte relații profesionale. Avansezi în carieră.

Pești

Faci tot posibilul să lichidezi o problemă din trecut, numai așa te poți lansa într-o nouă aventură profesională. E clar că ai ce arăta lumii.

ADVERTISEMENT