Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 11 noiembrie 2020. Relațiile amoroase din trecut revin în prim-plan

11.11.2020 | 07:56
Horoscop Neti Sandu miercuri 11 noiembrie 2020 Relatiile amoroase din trecut revin in primplan
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 11 noiembrie 2020, aduce demararea unor proiecte noi ceea ce înseamnă că zodiile vor încheia sarcinile și problemele mai vechi. 

De asemenea, astrologul renumit al știrilor Pro TV mai transmite că semnele zodiacale ar face bine să nu mai amâne ce au pe ordinea de zi, numai așa putând obține maximum de avantaje.

ADVERTISEMENT

Totodată, Neti Sandu spune despre vibrația zilei, reprezentată prin numărul 11, că le va aduce zodiile un gând călăuzitor. Află mai jos care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 11 noiembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Se poate să afli că ai o pasiune. Pune suflet în tot ceea ce vrei să faci și vei avea multe de învățat. Relația de dragoste are nevoie de un restart, poate ar fi cazul să vă gândiți la formarea unei familii sau la copii.

ADVERTISEMENT

Taur

Se rezolvă o chestiune de ordin juridic care te-a târât prin tribunale în ultima vreme. O persoană din anturajul vechi ar vrea să revină în viața voastră. Pasiunea nu s-a stins și există șanse să vă meargă bine împreună.

Gemeni

Ți se restituie niște fonduri și împrumuturi, semn că acum stai bine la capitolul financiar. Te bucuri de o lejeritate deplină legat de bani. Unele probleme de familie cer să fie rezolvate urgent.

ADVERTISEMENT

Rac

Scoate bani din fondul de rezervă pentru micile plăceri. Nu umbla la contul curent pentru achiziționarea unor bunuri în casă. Puneți în valoare imaginația și creativitatea. Ai șanse să câștigi niște bani.

Leu

Colaborare sau rezultate neașteptate legat de locul de muncă și întâlnirile din online. Comandă obiecte noi pentru locuință, este momentul să redecorezi unele încăperi ale casei. Profită de perioada reducerilor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relația cu partenerul de viață devine mai solidă. Lucrați împreună la lucrurile care vă fac plăcere. Stai implicat în activități diverse pentru că nu duci lipsă de idei și soluții.

Balanță

Nu mai aștepta și recuperează-ți banii, insistă mai mult la datornici. Speranța îți este alimentată de ultimele noutăți. Ai grijă să-ți acoperi toate facturile și datoriile.

Scorpion

Eliberează-te cât mai repede de tensiunile interioare, spune tot ce te macină. Discută deschis cu persoana cu care crezi că ai ceva de împărțit. Unele situații din trecut ajung să se rezolve. Poate fi vorba de un nou început.

Săgetător

Cineva din trecutul amoros revine în viața ta. Decizia îți aparține în totalitate, vezi dacă mai simți ceva. Discuție serioasă cu superiorii legat de partea financiară. Cere-ți drepturile și vei avea bani pentru perioada care vine.

Capricorn

Întâlnire cu potențiali colaboratori. Discuțiile merg bine și este foarte posibil să puneți bazele unei afaceri care să-ți aducă bani. Ieși în față cu ceva nou, inedit și succesul nu va întârzia să apară.

Vărsător

Bani și progrese în sfera profesională, cât și la școală. O persoană care locuiește departe ar vrea să vă vedeți. Plănuiți să ieșiți în weekend, ia-ți câteva zile libere și evadează din cotidian.

Pești

Perioadă ideală pentru studiu și examene. Ai șansa să te transferi la altă școală și chiar să recuperezi niște bani din colaborările vechi. Încearcă să păstrezi bani deoparte pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT