Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 12 august 2020. Leul reușește pe toate planurile

12.08.2020 | 09:02
Horoscop Neti Sandu miercuri 12 august 2020 Leul reuseste pe toate planurile
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 12 august, aduce o zi reușită pentru toate semnele zodiacale. Nativii reușesc să facă mai multe lucruri și proiecte în același timp.

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor de la postul de televiziune Pro TV transmite că zodiile au în cursul acestei zile energie și motivație pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Astrologul spune despre vibrația zilei, și anume 3, că aduce comunicare de succes atât pe plan personal, cât și profesional.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 12 august 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Lasă-te dus de val de persoana nou intrată în viața ta. E foarte posibil să strângi bani pentru activitățile abandonate în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

Reparații, renovări în locuință, dar și vacanță. Reușești să le îmbini frumos pe ambele. Se anunță o zi cu bani, venit numai bun pentru petrecerea din weekend.

Gemeni

Escapadă turistică alături de cei dragi, vacanță care s-ar putea prelungi până în weekend. Este foarte posibil să te apuci de un curs online. Se anunță examene.

ADVERTISEMENT

Rac

Combinație perfectă legat de domeniul afacerilor care vă aduce venituri substanțiale. Faci rost de bani din mai multe părți și așa reușești să te echilibrezi financiar.

Leu

Te caută cineva cu care vei face echipă la locul de muncă, la distracție sau chiar în viața personală. Nu este exclus să formezi un cuplu cu respectivul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești dispus să faci și muncă peste program, în particular, pentru a strânge o sumă cât de mică de bani. Ai multe de cumpărat, dar din păcate, bugetul este restrâns.

Balanță

Faci echipă cu oameni cu care ai aceleași preocupări. Pune la bătaie toate calitățile de care dispui. Unii oameni își doresc să colaboreze cu tine, chiar și online.

Scorpion

Ia o gură de aer și mergi câteva zile într-o stațiune turistică sau într-o pensiune, undeva la munte. Drumuri neașteptate la niște rude.

Săgetător

Cineva vă simte lipsa și vă invită la o întâlnire. O astfel de relație trebuie întreținută. Îmbină munca cu vacanța și cu siguranță, vor ieși și ceva bani din asta.

Capricorn

Încep să vină banii și scapi de niște griji în sfârșit. Ai de rezolvat lucruri importante, dar pentru asta ai nevoie de o mână de ajutor.

Vărsător

Folosește-ți imaginația și creativitatea, mai ales când este vorba de locul de muncă. Ai de gând să faci schimbări în locuință sau chiar să te muți în casă nouă.

Pești

Sfera sentimentală se activează frumos. Nu te mai simți singur și ai parte de o împlinire sufletească la care visai de mult. Ești acaparat de muncă.

 

ADVERTISEMENT