Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 14 iulie 2021. Peștii ar putea lua mai mulți bani

Horoscopul făcut de Neti Sandu pentru miercuri, 14 iulie 2021.
14.07.2021 | 07:58
Horoscop Neti Sandu miercuri 14 iulie 2021 Pestii ar putea lua mai multi bani
ADVERTISEMENT

Astăzi avem chef și de plimbare, dar și de treabă. Trebuie să ne limpezim creierii, dar și să ne dezmorțim mușchii.

Vibrația zilei de astăzi este 5. Este o zi tocmai bună pentru plimbări.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 14 iulie 2021

Rac

Se poate să semnați niște contracte. Este posibil să legalizați o situație legată de școală, de achiziționarea unei locuințe. Ați putea rezolva chestiuni importante și o să vă puteți relansa cu proiecte noi.

ADVERTISEMENT

Leu

O să vă interesați de un job care v-ar aduce mai multe beneficii decât aveți aici unde lucrați în momentul de față și dacă vă puteți desprinde ușor vă duceți. Strângeți rândurile, fie ca să lucrați împreună, fie ca să vă duceți într-o excursie, în vacanță cu oameni cu care vă armonizați.

Fecioară

O să vă întâlniți cu cineva care visează să petreceți o vacanță împreună și o să vă luați bilete de călătorie, de cazare. Aveți noi idei de afaceri.

ADVERTISEMENT

Balanța

Poate vă implicați într-un proiect de grup și să fie un câștig prin contribuția celorlalți mult mai bine decât singuri.

Scorpion

Întrevedere cu niște oameni de afaceri care vor să vă coopteze într-un proiect chiar și pe termen scurt, Merită.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Poate fi o perioadă bănoasă pentru voi. Ați putea lua niște mărunțiși din urmă o fi vreo sumă împrumutat cuiva sau un retur.

Capricorn

Este  posibil să luați o casă iar acum trebuie să vă ocupați de acte, de angajarea unei firme de construcții care ar trebui să o renoveze sau să o reamenajeze.

ADVERTISEMENT

Vărsător

O să fie mult de lucru la serviciu, dar dacă veți pleca în concediu puteți lăsa totul pentru atunci când vă veți întoarce.

Pești

Ați putea lua mai mulți bani de la serviciu. Poate fi vorba despre o promovare dacă o să țineți pasul cu ce vi se cere. Vă pregătiți de o schimbare. Poate vă mutați undeva. Cu chirie sau vă renovați locuința. Ceva veți face.

Taur

O să vă încânte invitația unor prieteni sau a unor rude ați putea  petrece o săptămână sau două în altă parte. Trebuie să vă aerisiți.

Gemeni 

Poate ați terminat o scurtă vacanță, iar acum schimbați bagajele pentru a pleca în altă parte că aveți chef să vedeți lume nouă dar și peisaje noi.

ADVERTISEMENT