Life
notix pixel id

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 15 decembrie 2021. Gemenii vor să facă o schimbare profesională

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 15 decembrie 2021. Sunt anunțate surprize plăcute și oportunități neașteptate pentru unele semne zodiacale astăzi.
15.12.2021 | 08:02
Horoscop Neti Sandu miercuri 15 decembrie 2021 Gemenii vor sa faca o schimbare profesionala
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 15 decembrie 2021. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță surprize pentru unele zodii miercuri, 15 decembrie 2021. Vibrația zilei este 6, iar nativii nu ar trebui să piardă din vedere armonia de care au mare nevoie, anunță astrologul de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 15 decembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Vei primi bani în plus ca să-ți ajungă și de plimbare, și de cadouri. Se poate să pleci câteva zile la rude, la prieteni sau la un hotel, ai nevoie de o evadare.

ADVERTISEMENT

Taur

Apare persoana alături de care ți-ai să-ți petreci Anul Nou și renunți la orice plan pentru acel cineva. Primești o ofertă și încerci să–ți găsești timp pentru o colaborare care să-ți aducă bani în plus.

Gemeni

Pot apărea tensiuni în cuplu dacă ai îndoieli cu privire la partener. Ești pe punctul de a face o schimbare în carieră, dar te consulți cu familia înainte să accepți orice ofertă.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești o invitație inedită pentru seara de Revelion. Niște parteneri de afaceri te contactează ca să-ți dai acceptul pentru o colaborare de durată și care vine cu avantaje din toate punctele de vedere.

Leu

Faci niște cumpărături din magazine sau rezolvi totul prin telefon. Poate apărea cineva în viața ta și poate vei face o plimbare cu persoana respectivă dacă nu ești într-o relație.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt șanse ca cineva la care ții să-și anunțe vizita. Vei putea alege o destinație de plecat undeva, chiar și pentru puțin timp, vrei doar să evadezi din rutină.

Balanță

Mai ai de rezolvat lucruri acasă, faci niște reamenajări. Ai inspirație și creezi lucruri de cea mai bună calitate pe care să le expui sau chiar să le vinzi, iar ceilalți vor aprecia.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate să primești o ofertă de job și te gândești să o accepți. Apare cineva la care nu te așteptai și petreceți sărbătorile împreună, sau doar Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Mai ai de luat bani din diverse părți ca să te poți ocupa de cumpărăturile de Crăciun. Poate apare un proiect pe care îl aștepți de mult timp și care îți va aduce bani și mai multă vizibilitate.

Capricorn

Poate ai timp să mergi prin magazine să cumperi cadouri, le poți cumpăra și online. Sunt șanse să aparp acea persoană care să-ți fie alături de sărbători.

Vărsător

Sunt lucruri pe care nu le-ai putut recunoaște nici față de tine, însă acum vrei să scoți un adevăr la suprafață. Achiți toate datoriile ca să fii cu ratele la zi.

Pești

Poate te întâlnești cu un grup de sărbători, dacă nu cumva ai alte planuri. Apar schimbări la locul de muncă și s-ar putea să te ia prin surprindere, dar intuiția te va ajuta să alegi ce e mai bine pentru tine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE