Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 15 iulie 2020. Capricornul are parte de o surpriză din partea unui fost partener

15.07.2020 | 09:05
Horoscop Neti Sandu miercuri 15 iulie 2020 Capricornul are parte de o surpriza din partea unui fost partener
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie 2020, realizat de Neti Sandu, vine cu vești bune în zona sentimentală pentru unii nativi. Împăcări, reveniri, răsturnări de situație.

Condiția este să dăm frâu liber emoțiilor și să spunem toate lucrurile ascunse, chiar și cele pe care le-au făcut uitate cu voie. Altfel vor ieși la iveală singure.

ADVERTISEMENT

Vibraţia zilei este 6 și, potrivit astologului, este bine să îi protejăm pe ai noștri, să ne îngrijim mai mult de familie.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 15 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Începeți ziua energic, cu multe planuri pe care doriți să le demarați. Este posibil să primiți nişte bani şi să faceţi anumite plăți pe care le-ați tot amânat. Grijă mare, pentru că o să tot aveți cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Taur

O să vină cineva care vrea să vă propună o colaborare, un parteneriat, care vă va surâde, dar cereți timp de gândire pentru a analiza mai bine situașia. Veți primi ajutor și susținere.

Gemeni

Vă gândiți să vă schimbați serviciul, să câștigați mai mulți bani și să vă regăsiți în acel loc mai bine decât la actualul. Este posibil să primiți niște bani sau să strângeți pentru o investiție.

ADVERTISEMENT

Rac

Vă gândiși să vă schimbaţi stilul de viaţă. Vă apucați de sport, chiar şi-acasă. Căutați un program pe internet, ceva care să vă ajute să faceți mișcare. V fi o zi cu spor în toate, cu energie și disponibilitate.

Leu

Vă confruntați cu ceva robleme de sănătate, dar nu trebuie să vă îngrijorați pentru că se vor rezolva. Important este să nu le ignorați și să vă tratați, altfel, riscați complicații ulterioare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă aşteaptă cineva prin ţară, sau, poate, prin lume, pe undeva. Vedeți cum stați cu banii și, dacă totul este bune, puteți pleca într-o scurtă vacanță, chiar și pentru un weekened.

Balanță

Vești bune în ectorul financiar. Vin nişte bani de undeva şi o să vă plimbaţi. Poate luați chiar niște bilete de cazare undeva la munte, la aer curat. Profitați de acest surplus financiar.

Scorpion

Poate vine rezultatul de la şcoală, sau de la un interviu şi o să vă meargă bine. Poate abia acum puteţi pleca acolo unde-aţi făcut rezervarea şi ar avea de unde să vă priască, să faceţi un concediu pe măsură aşteptărilor.

Săgetător

Niște probleme de familie vă dau bătăi de cap. Nu cedați, spuneți-vă părerea cu orice risc. Vă vor intra niște bani neașteptați și o să puteţi face nişte achiziţii, sau, poate, vă pregătiți de vacanță.

Capricorn

O să vă împăcați cu cineva care a dispărut din viața dumneavoastră pentru o perioadă, dar i-aţi lipsit şi se va întoarce. Veți avea parte de niște negocieri care se vor încheia foarte bine pentru dumneavoastră.

Vărsător

Au fost nişte situaţii care v-au stresat, dar este timpul să vă mai relaxați puțin, să vă bucurați de liniște pentru a vă încărca bateriile. E posibil s-aveţi de lucru în avalanşă, dar o să vă descurcaţi că sunteţi inventivi şi cu prezenţa de spirit şi o să iasă ceva frumos.

Pești

O să vă refaceţi viaţa de cuplu, cu cineva care e interesat de voi şi o să vă armonizaţi frumos, mai ales că sunteţi dispuşi să lăsaţi de la voi. Aveți ceva idei de afaceri pe care vă gândiți să le puneți în practică.

 

ADVERTISEMENT