Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 16 februarie 2022. Întâlnire de afaceri pentru Fecioară

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 16 februarie 2022, aduce o zi cu Lună Plină și vești foarte bune pentru multe dintre cele 12 zodii.
16.02.2022 | 07:35
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 16 februarie 2022 Intalnire de afaceri pentru Fecioara
ADVERTISEMENT

În aceeași notă, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că nativii au multe lucruri de făcut pe ziua de azi. Sunt vești care anunță anumite direcții.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale înțeleg sensul ascuns al unor lucruri sau situații.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 16 februarie 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Ți se propune să te implici într-un proiect particular și de aici să vină succesul, dar nu mai devreme de luna mai.

Taur

Te pregătești de examene sau lansarea unui proiect. Sunt emoții, dar și reușite, asta pentru că te vei descurca frumos.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E posibil să te impui printr-un loc de muncă particular sau pasiune care să prindă teren și să-ți pună în evidență talentele.

Rac

Ai de completat acte sau apelezi la un notar pentru legalizarea unei situații. Toate aceste lucruri costă, nu se poate altfel.

ADVERTISEMENT

Leu

Sunt șanse mari să recuperezi bani și bunuri. În felul acesta reintri în drepturi dacă se pronunță o sentință judecătorească.

Fecioară

Întâlnire cu cineva care îți poate oferi un loc de muncă. Puteți face mai întâi o înțelegere verbală și abia apoi scrisă, dacă merge bine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Realizezi, în sfârșit, în ce direcție se îndreaptă relația. Se anunță o discuție cu partenerul de cuplu pentru a trage unele concluzii.

Scorpion

Te poți baza pe niște prieteni pentru a desfășura o activitate care te-ar putea destinde, ți-ar da o cu totul altă stare.

Săgetător

Obiectivul casa e încă pe ordinea de zi și o să apelezi la cunoscuți sau o firmă imobiliară pentru a găsi ceva potrivit.

Capricorn

Te preocupi mai mult de tine, de felul în care arăți și mai ales, de cum te simți ca să fii bun și zdravăn mai departe.

Vărsător

Relația cu partenerul de viață este în plină reformă, iar pentru asta este bine să spui lucrurilor pe nume. Numai așa ajungi la starea de echilibru.

Pești

Se poate să ai de rezolvat niște treburi casnice pentru care să primești ajutor de la oamenii dragi, să ai timp și pentru tine.

ADVERTISEMENT