Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 2 septembrie 2020. Capricornii au mare succes în afaceri

02.09.2020 | 08:55
Horoscop Neti Sandu miercuri 2 septembrie 2020 Capricornii au mare succes in afaceri
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de către Neti Sandu arată foarte multe schimbări în rândul nativilor care și-au dorit foarte mult acest lucru.

Specialista în astrologie de la PRO TV a făcut precizări foarte importante despre Raci, Capricorni și Lei, cărora viața le poate aduce situații neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să se îngrijoreze, ba din contră, pentru că situațiile fericite sau foarte optimiste deja le bat la ușă. Trebuie să răspundă și la astfel de invitații formulate de către destin.

Horoscopul prezentat de Neti Sandu. Ce se întâmplă cu toate zodiile miercuri, pe 2 septembrie 2020

Berbec

Berbecii se simt optimiști la început de septembrie 2020. Li se încredințează un proiect nou și au șansa să se afirme în plan profesional. Vibrația acestei zile este cifra 2.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurilor li s-au aprins călcâiele după cineva foarte special din viața lor. De aceea ar putea uita că și-au mai făcut și alte planuri pentru această perioadă și se bucură de cuplul format.

Gemeni

Gemenii au de gând să își pună în practică toate ideile creative. Ar putea să obțină sumele pe care și le doresc din ideile lor ingenioase.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au parte de mai mult curaj și vor putea face demersurile necesare încât să obțină un venit mai mare. Ar putea solicita chiar o mărire de salariu din partea șefilor.

Leu

Leii au de gând să își rezolve o problemă de sănătate care i-a măcinat foarte multă vreme. A venit rândul acestor nativi să strălucească. Pot obține venituri substanțiale în această perioadă. Banii vin când se așteptau mai puțin.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele pot avea parte de mai mulți bani în viitorul apropiat, deoarece vor semna miercuri un contract foarte avantajos.

Balanță

Balanțele își rotunjesc și ele veniturile familiei cu anumite colaborări ce le fac și mai productive la nivel personal. Este o provocare să se țină active atât de mult timp.

Scorpion

Scorpionii au toate șansele să își găsească partenerul ideal de afaceri. Au șansa întâlnirii unor persoane cu care să pună la punct strategii și clar vor atinge noi orizonturi profesionale. Nu este exclus să formeze și un cuplu cu o persoană foarte specială la început de toamnă.

Săgetător

Ziua de miercuri, 2 septembrie 2020, este una foarte bună pentru Săgetătorii care plănuiesc investiții. Ar putea fie să achiziționeze o mașină, fie să se deplaseze într-o excursie pe cinste, la munte.

Capricorn

Capricornii se pot simți asigurați la nivel astrologic, deoarece au parte de mare succes. Vor da dovadă de mult fler în afaceri, având de oferit perspective interesante și soluții inovatoare. Ar putea primi un răspuns favorabil și de la o universitate sau școală unde doresc să urmeze cursuri.

Vărsător

Nativii Vărsător au idei noi și se pot asocia pentru o perioadă temporară cu o persoană. Ideile lor ar putea fi benefice mai ales dacă și alții se arată dornici de muncă.

Pești

Peștii pot lua câteva decizii care să le influențeze viața sentimentală. În rândul nativilor care au decis să facă acest mare pas, va urma o cerere în căsătorie, ba chiar aflarea veștii că vor deveni părinți.

ADVERTISEMENT