Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 20 ianuarie 2021. Leul duce relația de dragoste la pasul următor

20.01.2021 | 07:36
Horoscop Neti Sandu miercuri 20 ianuarie 2021 Leul duce relatia de dragoste la pasul urmator
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 20 ianuarie 2021, aduce evenimente importante pentru toate cele 12 semne zodiacale. 

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai transmite că nativii au parte de o zi a provocărilor. Fiți pe fază, ați putea prinde o oferă de zile mari.

ADVERTISEMENT

Zodiile au șansa de a câștiga bani mulți. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 2, ceea ce înseamnă că zodiile pot beneficia de o a doua părere, nu strică.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 20 ianuarie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

O persoană are nevoie de ajutorul tău pentru a pune bazele unui proiect. Îți poate aduce bani destul de mulți perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate semnezi un contract care să îți aducă bani frumoși în conturi. Nu este exclus să găsești și o altă ofertă de afaceri.

Gemeni

Lucrezi excelent la școală și la studii, sunt șanse să termini cursurile cât de curând. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate apărea cineva care vrea să facă parte din viața ta. Sunteți pe aceeași lungime de undă, în timp relația va fi una armonioasă.

Leu

Accent major pe relația de cuplu. Dacă nu există niciun impediment între parteneri aceștia au toate șansele să legalizeze totul, să facă cununia civilă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Teste, examene și progrese majore la școală. Aveți timp berechet pentru a vă concentra la studii și puteți în felul acesta să luați note bune.

Balanță

Cineva nou apare în peisaj. Poate fi vorba de o chimie și sunt șanse uriașe să se înfiripe o relație care să dăinuie peste ani și ani.

Scorpion

Un conflict mai vechi se poate stinge dacă s-a digerat totul. Mare atenție să nu amplificați lucrurile în jurul vostru. Se cere calm.

Săgetător

Bani suplimentari, în afară de salariul de la locul de muncă. Ai șansa, printre altele, să achiziționezi lucruri care să-ți facă plăcere.

Capricorn

E o zi perfectă pentru a cere angajatorului o mărire de salariu. Solicită cât crezi că meriți, nu mai lăsa de la tine ca până acum. Profită.

Vărsător

Poate cumpărați sau faceți ceva schimbări în locuință ca să puteți avea spațiul și confort pe care-l doriți de foarte mult. Este momentul perfect.

Pești

Puteți să vă schimbați mașina și chiar sunt șanse de una nouă. Caută cele mai bune oferte, ai putea găsi un chilipir perfect pentru buzunarul tău.

ADVERTISEMENT