Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 23 septembrie 2020. Leul renunță la vicii în favoarea iubirii

23.09.2020 | 08:54
Horoscop Neti Sandu miercuri 23 septembrie 2020 Leul renunta la vicii in favoarea iubirii
ADVERTISEMENT

Horoscopul Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 23 septembrie 2020, vine cu provocări pentru toate semnele zodiacale. Nativii au prezență de spirit și sunt pe fază la orice se întâmplă în jurul lor.

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai adaugă că zodiile se vor descurca excelent indiferent de situațiile în care sunt puși pe parcursul acestei zilei.

ADVERTISEMENT

Cât despre vibrația zilei, aceasta este 5 și aduce în aer un gust dulce al aventurii. În general, zodiile se vor aventura în necunoscut sau în scurte excursii aproape de casă.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 23 septembrie 2020, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Semnarea unui contract cu parteneri de afaceri străini îți poate aduce o comunicare excelentă cu echipa. Ești toată ziua pe drumuri și pe alergat, dar la finalul zilei multe treburi vor fi rezolvate.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar fi bine să fii mai atent la problemele medicale. Mergi la analize sau pur și simplu odihnește-te mai mult. Cheltuieli neașteptate, s-ar putea să fie nevoie de unele lucruri pentru școală. Trebuie să fii în ton cu cerințele.

Gemeni

Astrele au rezervat o întâlnire cu o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă și cu care ai putea forma un cuplu foarte frumos. Este posibilă începerea unui activități care să scoată la iveală creativitatea de care dispui.

ADVERTISEMENT

Rac

Discută cu familia și vezi care sunt prioritățile din punct de vedere financiar. Se anunță musafiri pe nepusă masă, ar fi bine să ai casa pregătită și mai ales, un program de destindere pentru cei care vă trec pragul.

Leu

Este foarte posibil să renunți la unele defecte și vicii pentru a-i fi pe plac unei persoane de care te-ai îndrăgostit. Vrei o relație cu ea, dar cam trebuie să te dai peste cap. Ai suficientă energie pentru tot ce ai în minte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Socotește banii astfel încât să iei lucrurile necesare, dar și ceva care să te ungă pe suflet. Fă-ți un mic cadou. Posibilă colaborare care îți aduce o perioadă de relaxare financiară, dar și relații de prietenie.

Balanță

Situații neprevăzute, fii pe fază pentru a găsi cele mai bune soluții legat de școală. Acasă ai multă treabă de rezolvat, nu uita să te uiți în cutia poștală după facturi. Trebuie achitate urgent.

Scorpion

Unele lucruri din locuință ar necesita reperații, nu te aglomera și încearcă să le faci pe rând. Se anunță o infuzie financiară, banii vin de unde te aștepți mai puțin. Poate jumătatea ta câștigă mai bine perioada asta.

Săgetător

Facturile și datoriile acumulate în ultima vreme depășesc cu mult bugetul lunar. Este un moment propice pentru a umbla la fondul de economii. Obișnuiește-te să colaborezi cu colegii, rezultatele vor fi excelente.

Capricorn

Mici neînțelegeri și diferențe de opinie cu persoane mai tinere decât voi. Într-un final lucrurile se rezolvă și ajungeți la un numitor comun. Mare atenție la facturi, s-ar putea să fi omis să achiți ceva important.

Vărsător

Ești hotărât să te perfecționezi într-un domeniu, dar pentru asta trebuie să faci câteva calcule. Inventivitatea nu este o problemă pentru tine, mai ales când vine vorba de mijlocul de deplasare. Renunță la tren în favoarea mașinii.

Pești

Bunăstare în familie datorită surselor de bani suplimentare. Sunt șanse foarte mari să fii convins să renunți la actualul loc de muncă pentru un job promis de un vechi prieten.

ADVERTISEMENT