Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 24 februarie 2021. Leul este luat prin surprindere de cineva

24.02.2021 | 07:15
Horoscop Neti Sandu miercuri 24 februarie 2021 Leul este luat prin surprindere de cineva
Horoscop Neti Sandu: duminică, 7 martie 2021. Taurii au o zi foarte agitată. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 24 februarie 2021, aduce o zi cu foarte multe realizări pe plan profesional, dar și personal. 

Potrivit astrologului de la Pro TV, persoanele născute în zodia Rac se bucură de bani și nu numai azi, ci tot anul. De asemenea, Vărsătorul trebuie să profite de perioada aceasta pentru că este anul său special.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6. Descoperă în rândurile de mai jos previziunile detaliate pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 24 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Sunt niște răscoliri sufletești, poate consolidați și mai mult relația sentimentală. Așa puteți fi stăpân pe întreaga situație.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu mai trebuie să convingi pe nimeni de nimic. Munca și tot ce ai realizat până acum vorbește de la sine, șefii te respectă.

Gemeni

Posibil să legalizezi niște acte. Poate ești în tratative cu niște persoane cu care poți începe o afacere care ți se potrivește.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță bani și sunt șanse mari să strângi mulți în decursul anului dacă o să ții cont de fler și o să știi cum și unde o să-i plasezi.

Leu

Cineva ți-a simțit lipsa în ultima vreme și te surprinde cu un cadou sau te sună și ieșiți în weekend pe undeva, numai voi doi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te afli în postura în care le poți pune condiții șefilor. Te-ai achitat de obligațiile la standardele impuse de ei și sigur primești ceva.

Balanță

Dedică mai mult timp familiei dacă vrei să-i vezi fericiți și sănătoși. Locuința are nevoie de unele îmbunătățiri, nu te uita la bani.

Scorpion

O idee prinde contur. Folosește-ți relațiile pentru a ieși la rampă cu un produs nou, care să-ți asigure banii pentru rate, facturi și taxe.

Săgetător

Îți faci curaj să pornești la drum pe cont propriu cu un proiect, care să se poată desfășura și online sau numai de acasă.

Capricorn

Sporește banii din cont cu ajutorul intuiției. Cere sfaturi celor din domeniul bancar și succesul va fi garantat în cele din urmă.

Vărsător

Foarte multă lume vrea să-ți întindă o mână de ajutor ca să faci progrese în orice direcție alegi. Rezultatele de top nu se lasă așteptate.

Pești

S-ar putea să găsiți ceva de muncă în particular, lucru care v-ar putea răscoli veniturile perioada aceasta destul de mult.

ADVERTISEMENT