Life

Horoscop Neti Sandu, miercuri, 24 iunie 2020. Săgetătorii au reușite în plan financiar

24.06.2020 | 08:41
Horoscop Neti Sandu miercuri 24 iunie 2020 Sagetatorii au reusite in plan financiar
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu, miercuri 24 iunie 2020: Săgetătorii vor avea parte de sprijin pe plan financiar. Cineva îi ajută cu sfaturi și vor reuși să facă astfel mai mulți bani.

Horoscop Neti Sandu pentru 24 iunie 2020

Berbec: Trebuie să fii mai atent la stilul tău de viață, să ai mai multă grijă de sănătatea ta. S-ar putea să scoți bani din buzunar pentru una, pentru alta.

ADVERTISEMENT

Taur: Te pregătești de o deplasare în interes de serviciu. Închei tot felul de socoteli, te lămurești cu privire la aspecte care nu îți lăsau somnul liniștit.

Scorpionii sunt niște salvatori pentru prieteni

Gemeni: Primești niște bani pe care i-ai așteptat de un amar de vreme. Este momentul să fii nițel mai chibzuit.

ADVERTISEMENT

Rac: Pui în ordine niște lucruri care îți permit să te mobilizezi mai bine. Unele chestiuni birocratice se țin scai de tine.

Leu: Vizitele anumitor prieteni ar putea fi benefice în legătură cu planul tău de bătaie. Avansezi în carieră datorită ideilor tale fresh.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Autoritățile te cheamă pentru tot felul de mizilicuri. Va trebui să dai cu bățul colo și colo, însă pe tine nu te deranjează. Te bucuri să mai ieși din casă, să mai vezi lumea.

Balanță: Este o zi în care îți dai seama că este momentul oportun pentru reinventare.

Scorpion: Cineva îți solicită ajutorul și nu îl poți refuza. Ești un om cheie pentru anumiți prieteni, acel salvator de care aveau nevoie.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Sfaturile pe care le primești de la cei din jur îți vor fi de folos pe viitor. Ba chiar atragi cu ele bani de partea ta.

Capricorn: Ziua de azi este foarte importantă mai ales dacă ești în așteptarea vreunei confirmări. E posibil să obții calificarea pentru care ai muncit, diploma aceea de care aveai atâta nevoie.

Vărsător: Rezolvi niște probleme pe care le ai cu banca, necazuri cu care s-au confruntat atât de mulți oameni în ultimele luni.

Pești: Faci și tu rost de bani și ești pus pe muncă. Recuperezi sumele pierdute în timpul pandemiei.

Horoscopul a fost realizat de Neti Sandu pentru PRO TV și readaptat de Fanatik.

ADVERTISEMENT