Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 24 martie 2021. Leul nu e mulțumit de termenii unui contract

24.03.2021 | 07:02
Horoscop Neti Sandu miercuri 24 martie 2021 Leul nu e multumit de termenii unui contract
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 24 martie 2021, aduce lucruri notabile când vine vorba de partea profesională și cea legată de bani.

Renumitul cititor în stele de la știrile Pro TV mai anunță că este o zi numai bună pentru a face ordine în anumite planuri și idei.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6. Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 24 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

O zi în care ataci proiecte noi ca să poți avea stabilitate financiară. E cazul să nu te bazezi numai pe salariu, să ai și un ban de rezervă.

ADVERTISEMENT

Taur

O idee ingenioasă prinde contur și o să iasă ceva cât se poate de original. Schimbarea te aduce brusc în lumina reflectoarelor.

Gemeni

Apare o sugestie de vacanță, poate chiar de sărbătorile pascale. Vă duceți pe undeva prin țară, dar dacă e ceva ieftin nu ratați un concediu în străinătate.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești ceva bani de la cineva, poate pentru că ai vândut anumite lucruri. E momentul să cumperi ce ai nevoie pentru casă și cei dragi.

Leu

Ești pe punctul de a semna un contract, dar încă nu ai obținut condițiile care te fac să te lași pe mâinile lor. Mai trebuie să insiști.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Lumea se oferă să te ajute cu tot felul de lucruri. Ai parte de un suport moral mare, dar și mai mult spor la locul de muncă.

Balanță

Se vine cu multe oferte de muncă, unele chiar interesante. E cazul să te încumeți numai dacă nu ești mulțumit unde ești acum.

Scorpion

Poate îți faci timp pentru proiectele particulare, să mai iei un ban în plus. Pune-ți în valoare calitățile și perfecționează-te.

Săgetător

Vii cu replica la unii parteneri de afaceri care nu sunt deloc mulțumiți de prestația ta. Nu mai sta și arată-le unde greșesc.

Capricorn

Poate vă interesați de o nouă casă, aveți nevoie de mai mult spațiu. Vedeți cum faceți cu banii, poate apelați chiar la un credit la bancă.

Vărsător

Lămurești o chestiune contractuală importantă ca să-ți primești banii. Nu se poate să aștepți până când binevoiesc datornicii.

Pești

Vi se cer niște bani. Dacă nu sunteți de acord este momentul să depuneți contestație și echilibrați balanța cât mai curând.

ADVERTISEMENT