Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 25 august 2021. Taurul are o perioadă bună la job

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 25 august 2021. Află care sunt previziunile pentru fiecare nativ.
25.08.2021 | 08:02
Horoscop Neti Sandu miercuri 25 august 2021 Taurul are o perioada buna la job
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru miercuri, 25 august 2021. Vibrația zilei este 7, iar nativii vor da dovadă de înțelepciune în toate lucrurile. Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 25 august 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te caută o persoană care ar vrea să înceapă o relație cu tine, dar contează și ceea ce simți tu. Niște parteneri de afaceri îți propun să începeți un proiect care ar putea aduce multe câștiguri și accepți imediat.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai o perioadă bună la job, lucru care se observă și la câștigurile financiare, care pot veni și din colaborări. Te pasionează un nou domeniu sau hobby și o să te ocupi mai mult de el ca să ai succes.

Gemeni

Îți găsești jumătatea și începi o relație care are șanse mari să meargă bine. Ai vrea ă te muți din actuala locuință, dar aștepți să vezi dacă este posibil din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Rac

Cheltui niște bani pentru reamenajările de acasă și creezi mai mult confort pentru tine și cei dragi, dar și musafiri. Poate lucrezi mai bine în formula de grup la job, ca să nu faci prea multe lucruri pe cont propriu.

Leu

O să socializezi mai mult și acest lucru va fi revigorant. Poate negociezi cu mai mulți angajatori ca să găsești un job pe placul tău, unde să câștigi și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ți se deschid mai multe oportunități legate de școală și trebuie să alegi una dintre ele. Ai multe de făcut, dar vei duce toate lucrurile la bun sfârșit pentru că ai energie, motivație și se apropie concediul.

Balanță

Faci niște schimbări pentru tine, vrei să arăți mai bine și să te odihnești, să-ți dau un refresh. Te bucuri de atenția unor oameni importanți pentru tine și începi noi proiecte care să-ți aducă bani și recunoaștere.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai niște idei care vor avea succes la nivel de grup, dar trebuie să ai răbdare. Ți se restituie niște bani pe care îi aștepți de mai mult timp și achiți toate dările, poate pui și deoparte pentru un concediu.

Săgetător

Se poate să apară cineva care să te susțină și care să lucreze alături de tine, să te ajute să avansezi. Trebuie să ieși în public dacă vrei să afli cât de mult contează munca ta pentru ceilalți și îți vei face planuri.

Capricorn

Primești o sumă de bani care să-ți acopere cheltuielile din această perioadă și poate pleci undeva. Legalizezi un act și obții toate semnăturile necesare pentru a rezolva lucrurile.

Vărsător

E bine să ai grijă de sănătate și să urmezi tratamentul recomandat de medic. Rezolvi problema banilor, poate ai cerut un credit sau ți se restituie niște sume mari și vei putea achita ratele.

Pești

Poate primești un cadou sau cineva te invită să plecați la mare, la munte, unde te vei simți bine. Se anunță bani, dar și cheltuieli inevitabile, poate sunt lucruri obligatorii și le achiți ca să scapi de această grijă.

ADVERTISEMENT