ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 28 aprilie 2021. Racul dă lovitura în carieră

Autor: Alexa Serdan | 28.04.2021 | 07:30
Horoscop Neti Sandu: miercuri, 28 aprilie 2021. Racul dă lovitura în carieră
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 28 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Susa foto: stirileprotv.ro

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 28 aprilie 2021, le aduce zodiilor momente numai bune pentru a se pregăti de sărbători. 

ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale se bucură de resurse financiare avantajoase. Potrivit astrologului de la știrile Pro TV vibrația zilei este reprezentată de cifra 1.

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt relatate în rândurile de mai jos. Află și tu care sunt evenimentele pentru această zi.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 28 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Reușești să aduni bani din mai multe surse. Nu lăsa să-ți scape cea din lista de obligații pentru sărbători că de asta muncești non-stop.

ADVERTISEMENT

Taur

Profită la maxim de șansa de a te manifesta în plan social. Îți sunt apreciate toate calitățile și vei reuși să fii la mare înălțime.

Gemeni

Apar noi provocări în plan profesional și ai de ales o colaborare. Stai foarte bine la capitolul energie în această zi  săptămânii.

Rac

E momentul să faci o schimbare și să te reinventezi. Ai suficientă experiență și o să capeți curaj să faci ceva cu care să dai lovitura.

ADVERTISEMENT

Leu

Abia acum ți se plătesc niște ore suplimentare. Ai suficienți bani pentru sărbători și poți negocia cu niște parteneri de afaceri.

Fecioară

Se poate să plecați undeva la rude, în alt oraș. Pregătești sărbătoarea Paștelui acolo și ai timp să pui la punct casa și masa festivă.

ADVERTISEMENT

Balanță

E cazul să faci monetarul, să afli în ce barem te încadrezi pentru alimente și cadouri. Păstrează și pentru o plimbare în zilele de Paște.

Scorpion

Te bucuri de o mai mare trecere la șefi și proiectele tale pot fi lansate la apă. Sunt șanse mari să te bucuri și de colaborări și coechipieri externi.

ADVERTISEMENT

Săgetător

O șansă mare de afirmare la locul de muncă. Te descurci de minune cu volumul mare de muncă pentru că îți place proiectul și te ajută și colectivul.

Capricorn

Te gândești serios la o schimbare de macaz, să muncești într-o altă combinație. Îți inspiră mai multă încredere o altă persoană.

Vărsător

Investești niște bani în casă sau poate chiar plănuiești să te muți în altă locuință. Ai mare nevoie de aer, spațiu și verdeață.

ADVERTISEMENT

Pești

Faceți aprovizionarea ca să vă asigurați că nu vă lipsește nimic dacă chemați rudele sau copiii la voi în ziua de Paște sau în alte zile libere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!