Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 3 noiembrie 2021. Scorpionii sunt sfătuiți să-și dozeze energia

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 3 noiembrie 2021. Unii nativi sunt sfătuiți să facă o vizită la medic.
03.11.2021 | 08:06
Horoscop Neti Sandu miercuri 3 noiembrie 2021 Scorpionii sunt sfatuiti sasi dozeze energia
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la Pro Tv este o zi cu vești bune. Unii nativi se ocupă de proiecte importante și sunt recompensați.

Neti Sandu anunță că vibrația zilei este 3, deci toate lucrurile se vor clarifica.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 3 noiembrie 2021. Scorpionii sunt sfătuiți să-și dozeze energia

Berbec

Este posibil să începeți o relație cu o persoană care vă place foarte mult. S-ar putea să primiți și o ofertă de afaceri foarte bănoasă.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să primiți o funcție, dar este posibil să fiți obligați să susțineți și un examen. Vă ocupați de niște acte și poate primiți și niște bani.

Gemeni

A venit momentul să vă acordați mai mult timp. Poate stați mai mult cu persoana iubită. Încasați niște bani, poate pentru niște ore suplimentare. Vă prind bine pentru că aveți de cumpărat mai multe lucruri pentru casă.

ADVERTISEMENT

Rac

O zi în care încheiați unele treburi mai vechi. Poate semnați niște acte. Oricum sunt persoane care vă susțin și așa munca voastră este ușurată.

Leu

Faceți unele schimbări pentru că vreți să aveți o stare de spirit mai bună. Vă continuați proiectul în care sunteți implicați și câștigurile nu întârzie să apară.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să faceți rost de bani din tot felul de surse. Puteți să cereți și o primă sau un bonus șefilor. În relația cu partenerul lucrurile merg foarte bine. Cine știe poate faceți și planurile de nuntă.

Balanță

S-ar putea să cumpărați unele lucruri. Poate prindeți și niște reduceri la articole pe care vreți să le achiziționați de mult timp. Este armonie în cuplu.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Aveți multe lucruri de făcut și dacă vreți să aveți succes este bine să vă dozați bine energia. Dacă apar urgențe nu vă speriați. O să vă descurcați foarte bine.

Săgetător

S-ar putea să primiți o mână de ajutor de la unele persoane pe care și voi le-ați ajutat cândva. S-ar putea ca o colaborare să vă aducă bani.

Capricorn

Doriți să vă schimbați locul de muncă, dar nu este bine să vă grăbiți. Mai cereți părerea cuiva. Veți primi răspunsul așteptat în legătură cu o afacere care o să vă propulseze. Vin și niște bani.

Vărsător

Cineva dorește să vă convingă să luați ceva de lucru și în particular. S-ar putea să plecați câteva zile într-o vacanță, poate chiar în altă țară.

Pești

Unii nativi s-ar putea să aibă unele probleme medicale, dar acestea se vor rezolva cu o vizită la medic și cu niște analize. S-ar putea să descoperiți că nu aveți motive de îngrijorare. O să faceți niște calcule să vedeți dacă vă permiteți o investiție.

ADVERTISEMENT