Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 30 septembrie 2020. Fecioarele se îndrăgostesc

30.09.2020 | 09:55
Horoscop Neti Sandu miercuri 30 septembrie 2020 Fecioarele se indragostesc
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru data de 30 septembrie aduce posibilitatea producerii unor evenimente importante și mult dorite pentru nativi, sunt surprize plăcute sau momente mult așteptate.

Astrologul de la Pro TV estimează că este ziua în care primim vești mult așteptate de la o persoană importană, o să găsim casa pe care o doream de multă vreme sau un răspuns, pe care îl așteptam cu nerăbdare, poate să apară.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 3, lucrurilor li se va spune pe nume. Ziua aduce schimbări sau surprize. Sunt dorițe aprinse și vechi care se împlinesc pentru unii nativi sau oameni care apar în viața altora.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 30 septembrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Este posibilă apariția unor cheltuieli, se poate chiar să faceți un împrumut pentru a achiziționa un nou autoturism. Se pare că cel vechi, chiar după ce a fost dus la reparat, nu funcționează. În plan profesional, apare un proiect la care o să vă dați toată silința pentru a face cea mai bună treabă.

ADVERTISEMENT

Taur

Apar oferte pentru un nou job, este posibil să fie exact ceea ce căutați pentru a vă exersa imaginația și a o folosi pentru cele mai bune rezultate. Ai niște rugăminți sau cereri pentru superiori pe care le vei adresa, fie verbal sau printr-un e-mail, pentru a obține ceea ce dorești.

Gemeni

Se ivește posibilitatea unui nou început în plan romantic, apare cineva care are intenții mai vechi în acest sens și în ceea ce vă privește. Dorește să vă cunoașteți mai profund, să faceți un pas înainte pentru începerea unei relații. Acasă apar cheltuieli, v-ați horărât să schimbați aparatura, unelte noi pentru bucătărie, dar și lucruri care să vă ajute să învățați sau să lucrați din confortul casei.

ADVERTISEMENT

Rac

În plan sentimental, pentru ca lucrurile să meargă bine, trebuie doar să vă păstrați obiceiurile cu privire la înțelegerea și blândețea cu care vă tratați partenerul. Doriți o schimbare profesională pe care parcă nu vă hotărâți să o faceți, e vorba de asocierea cu cineva, o schimbare de job sau funcție sau începerea unui curs, lucruri care să vă sporescă veniturile.

Leu

Există posibilitatea să cheltuiți niște bani în folosul propriu, pentru o schimbare de look care o să vă facă să vă simțiți foarte bine. Nici cu sănătatea nu aveți probleme, iar, în plan profesional, dați dovadă de o energie debordantă, doriți să vă depășiți limitele. Puteți chiar să cereți ajutor oamenilor din jur pentru a face cât mai multă treabă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În plan personal, vin vești bune. Se poate ivi o nouă poveste de dragoste care are toate șansele să meargă de minune, lucru care vă aduce un entuziasm sporit. Sunt vești bune și pe partea profesională, cineva o să vă acorde un ajutor pentru rezolvarea unor probleme în afaceri și o să încheiați anul cu bine.

Balanță

O să faceți schimbări în casă, cumpărați diverse lucruri, schimbați decorul, poate chiar faceți pregătiri pentru o nuntă, un botez sau o petrecere în familie. În plan profesional, apar unele noutăți care vă îndeamă la acțiune pentru avantajele financiare pe care vi le oferă.

Scorpion

Este o perioadă numai bună pentru studiu și care poate să vă ofere și oportunitatea unui transfer pe o altă secțiune, dacă o să vă atragă. În plan profesional, aveți o multitudine de idei pe care, dacă le puneți în practică, o să vă aducă bani. Sunt și schimbări care vă influențează, și nu într-un sens bun, dar o să treceți peste ele cu bine.

Săgetător

Apare cineva, în plan romantic, care speră să începeți o relație, e un om pe care îl cunoșteți din trecut și care speră ca de data asta să aibă noroc. Se întrevede o ieșire la aer curat cu un grup de prieteni, e o ocazie numai bună să vă distrați, să faceți mișcare sau să admirați peisajele.

Capricorn

Sunt vești bune în plan profesional, aveți energie în domeniile care țin de afaceri, deplasări sau comunicare, iar banii apar din diverse părți. Este posibilă și aderarea la o nouă echipă care să vă ajute să progresați, treceți printr-o perioadă favorabilă.

Vărsător

În plan profesional, se prea poate să apară un interviu sau recuperarea unei restanțe din alt an, dacă studiați. Pe partea romantică aveți de a face cu o întâlnire cu o persoană insistentă. Nu o să renunțe ușor, crede că vă potriviți și că atracția o să apară în timp.

Pești

Pot să apară niște cheltuieli care nu pot fi ignorate, plata unor facturi sau a unor rate. Aveți și un motiv de bucurie care constă în apariția unei persoane sau deplasarea prin țară pentru a rezolva niște treburi sau a respecta niște angajamente pe care vi le-ați luat anterior.

ADVERTISEMENT