Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 5 ianuarie 2022. Scorpionul semnează un contract

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru miercuri, 5 ianuarie 2022, aduce o zi foarte frumoasă. Semnele zodiacale au parte de un ajun de Bobotează perfect.
05.01.2022 | 07:30
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 5 ianuarie 2022 Scorpionul semneaza un contract
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că zodiile au câte ceva bun de făcut atât pentru ele, cât și pentru persoanele din jur.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5, ceea ce înseamnă că nativii au curaj să recunoască dacă au greșit și pot ierta.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 5 ianuarie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

E cineva care te invită la o plimbare prin țară sau poate prin străinătate. E ocazia perfectă pentru o vizită, dacă mai ai zile libere.

Taur

Socotește banii ca să-ți ajungă pentru aprovizionare și pentru o vizită rudelor sau prietenilor care vă așteaptă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt ceva oferte venite de la partenerii de afaceri pentru a lucra împreună. Poți lucra în paralel, dacă e convenabil pentru tine.

Rac

Te trezești cu niște bani care te salvează dintr-o situație, ai de luat probabil niște cadouri. E posibilă o vizită în weekend.

ADVERTISEMENT

Leu

E cineva interesat de persoana ta. Gândește poziția față de aceasta, trebuie să afli dacă este genul de om serios, de cuvânt.

Fecioară

E posibil să primești bani de la locul de muncă sau din particular. Este o zi bună pentru a achiziționa ceva pentru tine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te alături unui grup care luptă pentru o cauză și o să te alegi cu mulțumiri, recompense și uși deschise. Relaționezi la alt nivel.

Scorpion

Ești pe punctul de a semna un contract și de a-ți spori veniturile. Primești felicitări și te bucuri de referințe foarte bune.

Săgetător

Ești pus pe fapte mari încă de la începutul anul și o să afli cum să ataci un proiect pentru a-l duce la bun sfârșit. Ai fler și energie.

Capricorn

Se anunță o zi în care poți renegocia un contract. Ți se acordă lucrurile pe care le-ai cerut, perseverența și-a spus cuvântul.

Vărsător

Apar vești bune, dar și impulsuri pentru a face progrese în plan profesional. Sunt chestiuni care te stimulează și în sfera personală.

Pești

Se poate să-ți cumperi o mașină nouă sau să mergi la reparat cu cea pe care o ai. E momentul să mai iei una alta prin casă.

ADVERTISEMENT