Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 8 iulie 2020. Leul, decizie grea legat de ofertele de lucru

08.07.2020 | 08:00
Horoscop Neti Sandu miercuri 8 iulie 2020 Leul decizie grea legat de ofertele de lucru
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele importante de care vor avea parte semnele zodiacale pe parcursul zilei de miercuri. Potrivit astrologului, ziua de 8 iulie 2020, este una încordată și încărcată din mai multe puncte de vedere.

Horoscopul zilei de 8 iulie 2020, aduce spune renumitul astrolog de la Pro TV, unele lucruri pe care zodiile le pot rezolva pur și simplu din mers, dar și altele pentru care nativii au nevoie de mai multe resurse și timp pentru a le duce la capăt.

ADVERTISEMENT

Oricum ar fi este o zi pe care zodiile nu o vor uita prea curând. Neti Sandu transmite că vibrația acestei zilei este 8 ceea ce înseamnă că trebuie să avem mare grijă cum și pe ce cheltuim banii. Află mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Horoscop realizat de Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 8 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Activitățile în aer liber sunt ideale pentru relaxare și destindere. Ia-le în calcul, mai ales că este vorba de grupuri. Curățenie generală și reamenajare în locuință.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești în căutarea unei grădinițe sau școli cât mai aproape de casă. S-au adunat niște facturi, profită de banii primiți pentru a le achita urgent.

Gemeni

Viața de cuplu are nevoie de o schimbare, de ceva proaspăt. Rezilierea unui contract nu este un capăt de țară. Așteaptă puțin și vei semna altul cât de curând.

ADVERTISEMENT

Rac

Un fost partener de viață dorește să reluați relația de dragoste. Recuperează timpul pierdut și du la bun sfârșit lucrurile pe care le-ai început acum ceva vreme.

Leu

Nu duci lipsă de oferte de muncă, tot ce trebuie să faci este să te decizi pe care să o alegi. Mare atenție la sănătate, nu ignora simptomele și mergi la medic dacă simți că ceva este în neregulă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Munca în echipă face treaba mult mai ușoară, ar fi cazul să nu mai stai singur. Este foarte posibil să faceți câteva drumuri pentru niște acte sau semnături de la instituțiile publice.

Balanță

Dacă vrei să simți că este vară și vacanță ar fi cazul să faci un efort financiar. Ai nevoie de un act important, fă rost rapid de el pentru a intra în legalitate.

Scorpion

Unele treburi neterminate te rețin acasă, amână plecarea pe care o aveai în plan. Se poate să primești o ofertă de muncă, stabilește bine condițiile înainte de a semna.

Săgetător

Răspuns important de la bancă. În sfârșit, poți să faci anumite planuri, acum știi cum stai cu partea financiară. Persoanele singure se gândesc la o relație nouă.

Capricorn

Caută o stațiune confortabilă unde să faci rezervare la munte, nu una aglomerată. Ai de reperat unele lucruri acasă. Nu mai pot fi amânate, au devenit deja urgente.

Vărsător

Mașina are nevoie de câteva reparații, du-o la service. Unele sarcini de la începutul anului mai au nevoie de modificări, cu răbdare se vor rezolva rapid.

Pești

Cupidon a pregătit o întâlnire importantă pentru tine ca să nu mai fii singur. Reluarea unui activități sau pasiuni îți va aduce o sursă de bani suplimentară.

 

 

ADVERTISEMENT