Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 9 septembrie 2020. Leii câștigă bani și un loc de muncă nou

09.09.2020 | 08:32
Horoscop Neti Sandu miercuri 9 septembrie 2020 Leii castiga bani si un loc de munca nou
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul zilei de miercuri, 9 septembrie 2020, cu vești bune pentru câteva dintre zodii. Astrologul ne sfătuiește să fim pozitivi și cu încredere în forțele proprii.

De asemenea, astrologul de la Pro TV spune că trebuie să avem grijă mai mult la cei din jur, la ce se întâmplă în familie și să încercăm să fim mai implicați pentru că este nevoie de noi în jurul celor dragi.

ADVERTISEMENT

Cât despre vibrația zilei, aceasta este 9 și vine cu idei care ajută semnele zodiacale în anumite situații. Vezi care sunt previziunile complete în rândurile următoare.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 9 septembrie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Aveți niște planuri, niște perspective, lucruri neterminate pe care vreți să le bifați. Sunteți într-o continuă schimbare și vă doriți multe lucruri pe viitor, vă faceți multe planuri pentru perioada ce urmează.

ADVERTISEMENT

Taur

Vi se schimbă viața, poate vă căsătoriți, o nouă relație, pot apărea și niște copii la orizont. Clar sunteți puși pe schimbări, iar noutățile nu sunt deloc rele.

Gemeni

Apare în viața ta o persoană care dorește să te cunoască mai bine. Oferă-i această șansă, chiar ai nevoie de un sprijin și un umăr la nevoie.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești în căutarea unei case care să fie mai aproape de serviciu sau școala copiilor. Caută pe Internet până găsești locuința care ți se potrivește.

Leu

Te pregătești pentru revenirea în afaceri. Ai o idee excelentă cu care vei reuși să dobori orice fel de concurență. Banii nu vor întârzia să apară.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Munca suplimentară sau extrajobul te vor ajuta să câștigi mai mulți bani. În sfârșit, reușești să te descurci mai bine cu partea financiară.

Balanță

Negociază și susține-ți punctul de vedere la locul de muncă. Discută cu superiorii ce ai pe suflet și vei vedea că într-un final vei obține ce-ți dorești.

Scorpion

Banii nu sunt o problemă, în schimb trebuie să dai mai multă atenție sănătății. Mergi la medic dacă simți că nu ești prea bine, nu mai aștepta.

Săgetător

Cineva care avea așteptări majore din partea ta face un pas înapoi. S-a săturat să aștept un răspuns care pare că nu mai vine.

Capricorn

Nu mai ai scăpare, nu mai poți amâna reparațiile care trebuie făcute în casă. Cheamă o echipă care să te ajute să fii la zi în gospodărie.

Vărsător

Sunt șanse mari să amâni plecarea din cauza mașinii care s-a stricat. Ești nevoit să refaci întregul program din cauza unei persoane care nu mai vine.

Pești

Ai adunat cam multe datorii și este momentul să le achiți. Nu mai suportă amânare. Ai grijă să nu se încarce și mai mult lista de plată.

ADVERTISEMENT