Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 26 iulie 2021. Fecioara duce relația la nivelul următor

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru luni, 26 iulie 2021, aduce o zi cu foarte multe reușite datorită conjuncției dintre Lună și Jupiter.
26.07.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu pentru luni 26 iulie 2021 Fecioara duce relatia la nivelul urmator
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 26 iulie 2021. Fecioara duce relația la nivelul următor. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale se bucură de o zi minunată la ieșirea Vărsătorului și intrarea în zodia Pești.

Plutește în aer șansa de a ne depăși pe noi înșine și asta fără prea mari eforturi pentru că nativii au atins un prag al maturității. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8 și o să putem înțelege și mai bine valoarea banilor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 26 iulie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Atmosferă destinsă la locul de muncă, asta pentru că foarte mulți colegi sunt plecați în concediu sau urmează zilele acestea.

Taur

Sufletește îți merge și mai bine, chiar dacă momentan nu este nimeni în viața ta. E posibil să apară totuși cineva din senin.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vizită. Se anunță o rudă din alt oraș sau un prieten mai vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult, care ar putea rămâne la tine câteva zile.

Rac

O colaborare despre care ai discutat în primăvară prinde contur și o să te sincronizezi perfect la treabă cu ceilalți colegi.

ADVERTISEMENT

Leu

O zi axată pe plata unui credit, unor rate sau a unor oportunități care te-ar putea ajuta să rezolvi unele probleme, în special legate de familie.

Fecioară

E cazul să-ți faci timp și pentru viața în doi, să stai la mult cu partenerul de viață. Sunt șanse mari să ajungeți la căsătorie.

ADVERTISEMENT

Balanță

În sfârșit, primești banii pentru niște proiecte mai vechi, la care ai lucrat din greu. Astrele te îndeamnă să nu-i cheltui, ci să strângi un capital.

Scorpion

Întâlnire cu gașca de prieteni cu care te simți bine și ai activități deconectante. E momentul să reiei unele preocupări, poate chiar un sport.

Săgetător

Se poate să pleci într-o stațiune de agrement, nu duci lipsă de invitații. E o persoană care se simte foarte bine în prezența ta și tu la fel.

Capricorn

O zi în care se pot reactualiza niște acte pentru a începe un proiect nou care să-ți asigure un venit consistent în viitorul apropiat.

Vărsător

Se anunță bani din colaborările în care vrei să te implici din toamnă sau din alte proiecte din urmă. Oricum ar fi nu duci lipsă de venituri.

Pești

Cineva pe care-l ai la suflet dă un semn de viață. Sunt șanse mari să reluați povestea de dragoste, să rescrieți romanul.

ADVERTISEMENT