Life

Horoscop Neti Sandu pentru 1 august 2022. Capricornii își descoperă jumătatea

Horoscop Neti Sandu pentru 1 august 2022. Iată ce arată prima zi din această lună pentru toți nativii. Gemenii au insomnii din cauza unei probleme de suflet, iar Capricornii își descoperă jumătatea.
01.08.2022 | 07:05
Horoscop Neti Sandu pentru 1 august 2022 Capricornii isi descopera jumatatea
Horoscop Neti Sandu pentru 1 august 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru 1 august 2022. Iată ce le așteaptă pe toate cele 12 zodii!

Horoscop 1 august 2022. Ce spune Neti Sandu despre ziua aceasta

Berbec

Pentru tine poate fi ziua în care se stinge un conflict. Poate ai ocazia să te achiți și de o obligație morală sau financiară.

Taur

Cei care sunt implicați într-un proces l-ar putea câștiga sau cei cărora le-a mers căsnicia mai prost, pot vedea noi motive de a fi împreună.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Insomnii pentru Gemeni din cauza unei probleme. Ar fi cazul să vorbești cu cineva despre acest lucru, să mai ridici greutatea de pe umeri.

Rac

Poate apărea o sumă de bani de undeva, care să îți fie de mare folos. Șanse să mergi la un eveniment important, poate chiar monden.

ADVERTISEMENT

Leu

Faci planuri de vacanță și te gândești puțin și la buget. Poate mai inviți pe cineva să ți se alăture în vacanță!

Fecioara

Ți se dă dreptate într-o chestiune importantă, pentru care ai călătorit sau ai făcut câteva drumuri. Poți primi o vizită care să te bucure mult.

ADVERTISEMENT

Balanță

Trebuie să dai o mare atenție banilor în această zi. Dacă cineva are să îți înapoieze o sumă, poți să i-o ceri. Ai grijă de sănătatea ta.

Scorpion

Trebuie să te bazezi pe propriile forțe, dacă vrei ca totul să iasă cum vrei tu. Nu te baza pe alții să îți îndeplinească ție visele. E bine să fii selectiv!

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ai mai multe persoane care așteaptă să le treci pragul și poate stabilești un prânz un familia extinsă. Pentru acești nativi, horoscopul realizat de Neti Sandu la Pro TV arată că se poate soluționa o problemă mai veche.

Capricorn

Cei din zodia Capricorn care nu au o jumătate, pot să o descopere acum. Vine cineva în viața ta și te poți îndrăgosti. Primești invitații la diverse evenimente și aprecieri.

Vărsător

Poate mergi la un picnic cu cei dragi sau poate stați acasă, dar cert este că o să iei în considerare ceea ce vor. Poți începe un alt loc de muncă.

Pești

Apare o persoană interesantă pentru tine, poate fi un prieten de nădejde, dar mai întâi trebuie să stabiliți dacă sunteți compatibili.

ADVERTISEMENT