Life

Horoscop Neti Sandu pentru 27 iunie. Ce zodii au o zi de sâmbătă minunată

27.06.2020 | 08:51
Horoscop Neti Sandu pentru 27 iunie Ce zodii au o zi de sambata minunata
Horoscop pentru 12 iulie 2020. Neti Sandu aduce vești bune pentru Balanțe. Adevăruri vor ieși la iveală. foto: vaaju.com
ADVERTISEMENT

Astrologul Neti Sandu a făcut horoscopul zilei de sâmbătă la Pro TV. Ziua de 27 iunie va fi una bună pentru majoritatea zodiilor.

Berbecii primesc o mână de ajutor de la rude şi vor reuşi să termine unele treburi prin casă, apoi se vor apuca de petrecut. Taurii vor face o ieşire la iarbă verde pentru a se bucura de natură, iar Gemenii îşi planifică atent cheltuielile pentru concediul care va veni.

ADVERTISEMENT

Racii pot să îşi refacă o veche relaţie care nu mai mergea bine sau să facă o vizită unei persoane cu care nu s-au mai văzut de ceva vreme. Leii se pregătesc să plece într-o scurtă excursie pentru a se deconecta de stresul de zi cu zi.

Horoscop Neti Sandu pentru 27 iunie. Ce păţesc zodiile

Fecioarele ar trebui să aibă mare grijă dacă pornesc la drum cu maşina şi să nu cumva să primească amenzi costisitoare. Balanţele vor lua parte la un eveniment cu mai mulţi oameni şi se vor simţi perfect.

ADVERTISEMENT

Scorpionii primesc o veste foarte bună legată de locul de muncă şi de acum sunt decişi ce vor face pe viitor. În schimb, Săgetătorii singuri şi-ar putea face o nouă relaţie, iar cei care au deja pe cineva şi-ar putea vedea programul dat peste cap azi.

Capricornii se gândesc la căsătorie şi la o casă nouă, iar Vărsătorii ar putea să se întâlnească cu nişte prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult şi să povestească tot felul de întâmplări.

ADVERTISEMENT

Şi Peştii ar putea pleca într-o mică excursie sau măcar să se ducă într-un parc şi să se deconecteze de probleme pentru o perioadă.