News

Horoscop Neti Sandu pentru 9 mai. O zodie ia o decizie importantă

09.05.2019 | 08:24
Horoscop Neti Sandu pentru 9 mai O zodie ia o decizie importanta

Potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu, în data de 9 mai o zodie ia o decizie importantă. De altfel, hotărâri importante trebuie luate la orice pas, dat fiind că orice lucru, fie el și minor, îți poate schimba cursul vieții și te poate aduce pe căi necunoscute.

Horoscop Neti Sandu pentru 9 mai

Cei vizați de astre sunt nativii zodiei Pești. Ei sunt chivernisiți, dar își fac și poftele, ceea ce îi fac să se simtă mulțumiți cu felul în care sunt. Nu vă lăsați, însă, pe o ureche. Este bine să trăiești împăcat, să fii mulțumit cu ce ai, dar, în același timp, să-ți și dorești mai mult.

Horoscop Neti Sandu pentru 9 mai. O zodie ia o decizie importantă
O zodie ia o decizie importantă
Sursa foto.: pixabay.com

Berbec

Nativii zodiei Berbec este posibil să primească un dar ori este posibil să iasă la o întâlnire, ceea ce vă va detensiona. De asemenea, se anunță și o întrevedere cu o persoană necunoscută, care vă va face să zâmbiți.

Taur

Taurii pornesc pe un drum, fac o vizită unor rude sau plecați într-un loc liniștit, pentru a vă ”aerisi” gândurile.

Gemeni

E timpul căsătoriilor! Aveți un an bun, în care trăiți iubirea la cote maxime, astfel că este posibil să primiți marea întrebare.

Rac

Familia vă așteaptă de mult acasă. Ați neglijat acest cadru, iar acum este vremea să petreceți mai mult alături de ei.

Leu

Este posibil să mergeți în vizită la cineva care stă de mult departe de voi. Bucurați-vă de călătorie și de fiecare lucru pe care îl trăiți în această perioadă.

Fecioară

Fecioarele primesc o vizită din partea cuiva drag. În final aveți timp pentru a sta la taclale și pentru a sta la o cafea în tihnă.

Balanță

Se anunță o mică plimbare. Poate este vorba de o vacanță de 3 zile ori poate doar despre o cină în oraș. Oricum, recomandat este să vă bucurați de prezent!

Scorpion

Nativii zodiei trec prin schimbări. Aveți multe griji pe cap, sunteți tensionat, nu știți încotro să o luați. De altfel, este și vremea deciziilor pentru voi, tocmai de aceea sunteți ca pe ace.

Săgetător

Este posibil să luați o decizie ce ține de locuința. Doriți să o vindeți sau să vă mutați. Aveați de mult acest plan. În schimb, nu neglijați celelalte aspecte, căci în viața voastră nu există numai casa. Aveți grijă și de oamenii din jur.

Capricorn

Se anunță o plimbare. De altfel, poate fi o zi cu adevărat specială pentru voi. Dragostea este la cote înalte. Primiți o declarație de dragoste care vă va face să vă simți și în următoarele zile invincibil.

Vărsător

Vărsătorii au de îndeplinit multe obligații. Aveți multe griji pe cap, sunteți concentrat pe ce trebuie să îndepliniți…și bine faceți, căci este vorba despre ceva improtant.

Pești

Peștii sunt chivernisiți, dar au grijă și de poftele lor. Este bine că nu vă uitați și vă respectați. Fie că este vorba doar de un lucru minor pe care vi-l cumpărați, el însemană mult pentru voi și vă face să vă bucurați de prezent.