Life

Horoscop Neti Sandu pentru 9 octombrie 2020. Săgetătorii traversează o perioadă mai agitată

09.10.2020 | 09:30
Horoscop Neti Sandu pentru 9 octombrie 2020 Sagetatorii traverseaza o perioada mai agitata
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru 9 octombrie 2020 cu multe rezolvări, chiar dacă unii nativi au probleme în relația de cuplu. Și acolo se vor liniști apele.

Trebuie să fim pozitivi, să încercăm să aducem la liman chestiunile importante și să nu uităm și de cei dragi, spune celebrul astrolog de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Alegerile sunt cele mai importante, așa că pentru azi, vibrația zilei este de 9.

Neti Sandu aduce horoscopul pentru toate zodiile

Berbec

Un eveniment din familie, poate chiar unul mai restrâns sau o nuntă ori un botez, vă poate face să vă apucați să faceți curățenie generală. Vă preocupă și o ofertă, în sfera profesională, cereți informații apropiaților ca să vă lămuriți, până la începutul săptămânii viitoare, dacă e de luat în calcul sau nu.

Taur

Se poate să apară o întânire cu cineva și chiar ocazia că începeți o relație cu respectiva persoană. Aveți pe cap niște lucruri care au rămas nerezolvate și pe care trebuie să le duceți la bun sfârșit pentru a nu avea repercusiuni. Nu v-ar pica bine să dezamăgiți pe cineva apropiat, să încasați o amendă sau o taxă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Există posibilitatea apariției unui câștig financiar care vă oferă șansa să faceți niște cheltuieli, să ieșiți la o plimbare sau în parc cu cei mici. Trebuie să faceți și niște schimbări care să vă permită să lucrați de la domiciliu sau să faciliteze accesul copiilor la cursurile online.

Rac

Exista posibilitatea apariției unui conflict, poate profesional, care să implice o confruntare cu cineva, sau lămurirea unor probleme cu un prieten sau partener de viață. Se poate și să fie nevoie să adunați niște dovezi sau probe pentru a le prezenta la un tribunal, iar acest lucru vă va pune la încercare răbdarea.

ADVERTISEMENT

Leu

Este posibil să apară cineva, care a avut mult de mers până să ajungă, iar această prezență aduce cu ea alte plimbări sau vizite făcute împreună. E posibil și să plecați undeva, lucru care se va dovedi anevoios și care necesită energie, poate și ajutorul celor din jur.

Fecioară

Ziua se anunță aglomerată, aveți de făcut niște demersuri pentru a obține niște aprobări sau o sumă de bani, sunt lucuri care au bătut pasul pe loc și nu e în avantajul vostru. Se poate să apară și un test, un interviu sau o probă eliminatorie, e de învățat sau scris diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se anunță o discuție privată cu partenerul de viață, vreți să vă aflați pe aceeași lungime de undă cu privire la niște îndatoriri. O afacere sau un proiect care anunță  posibile câștiguri financiare o să vă facă să luați legătura cu niște oameni, pentru că nu doriți să ratați această oportunitate.

Scorpion

Apariția unor mici probleme sau neînțelegeri cu persoana iubită vor aduce cu ele, din dorința de a soluționa situația, o plimbare în doi sau o mică excursie. În plan profesional, se poate să doriți să obțineți mai mult în schimbul muncii grele prestate, iar acest lucru poate să ducă la schimbarea unor clauze contractuale.

Săgetător

Se anunță agitație în viața sentimentală, dar acest lucru nu este de durată, armonia se va reinstala, în cele din urmă, iar spiritele se vor calma. Acasă sunt multe lucruri de făcut, si trebuie să decideți cum împărțiți responsabilitățile în mod egal, ca să fie corect pentru toată lumea.

Capricorn

Este posibil să apară niște cheltuieli, sunt niște probleme care trebuie remediate la autoturism sau niște drumuri pe care trebuie să le faceți și să vă asigurați că transportul este acoperit. Totuși, ideea de a lua o pauză și a pleca să vă relaxați câteva zile este una bună, vă puteți bucura de natură sau de compania cuiva.

Vărsător

Este o zi influențată pozitiv de astre, în plan sentimental. Vă aduce bucurie o invitație primită pentru a ieși la o cafea sau, poate chiar, să mergeți într-o excursie. O să răspundeți pozitiv după o mică investigație a finanțelor ca să vă asigurați că stați bine acolo.

Pești

Un câștig financiar provenit din vânzarea unor bunuri poate să vă creeze posibilitatea de a schimba autoturismul, dacă acesta nu mai funcționează optim. Sunt multe lucruri de făcut și acasă în această perioadă și o să vă ocupați de rezolvarea acestora. Pregărirea conservelor pentru iarnă o să vă dea mult de lucru, dar poate vă vin și cei dragi în ajutor.

 

ADVERTISEMENT