Life

Horoscop Neti Sandu pentru anul 2021. Ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare

18.01.2021 | 17:46
Horoscop Neti Sandu pentru anul 2021 Ce le asteapta pe zodii in perioada urmatoare
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile complete pentru anul 2021. Celebrul astrolog a descoperit care sunt evenimentele și întâmplările de care vor avea parte cele 12 zodii în perioada următoare. 

Astrologul știrilor Pro TV a precizat că anul acesta este unul misterios pentru întreaga omenire având în vedere că cel anterior a fost puternic marcat de pandemia de coronavirus. 2021 a început destul de bine, însă rămâne de văzut cum se va încheia în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu știe cum se va termina anul în curs, însă un lucru este cert, Neti Sandu știe ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte în aceste 12 luni. Citește în rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru fiecare nativ la rând, pentru anul 2021

Berbec

Pentru tine este anul afacerilor. În 2021 planeta Marte se mută în casa banilor, ceea ce înseamnă că te așteaptă foarte multe reușite în afaceri. Nu duci lipsă de idei și planuri pentru afaceri. E și o poftă necontrolată de cheltuit.

ADVERTISEMENT

Taur

Acest nativ are parte de combinația Marte-Uranus, foarte dură și care va fi într-un război timp de două luni cu planetele din Vărsător. Viața lui se schimbă și va primi o a doua șansă. E cineva care îl va trage de mânecă.

Gemeni

Beneficiezi de un avantaj de pe urma triunghiului de aer. Te încarci și ai parte de ceva schimbări. Dacă ai greșit, anul acesta este momentul să plătești. 2021 e de încasat, însă ești pe drumul favorizant.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai niște beneficii financiare. Ești în casa banilor, a averii, poate scoți niște bani din bancă sau depui o sumă. Primești daruri sau surplusuri pe lângă salariu, vin dintr-o investiție sau o avere lăsată moștenire.

Leu

Beneficiu major, poți încheia niște contracte foarte serioase. Jupiter și Saturn sunt impresarii direcți. Succesul poate însemna brusc și o schimbare de loc de muncă, unde să ai o funcție mai mare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Casa sănătății și a serviciului sunt pe primul loc în 2021. Trebuie să muncești mai mult ca oricând. Oboseala poate strica sănătatea, trebuie făcut ceva în acest sens. Se anunță o stabilitate, găsești soluții mereu.

Balanță

Are de câștigat pentru că e semn de aer, la fel ca dominanta anului. Vărsătorul reprezintă casa dragostei pentru acest nativ. Poate vrei un copil, însă sarcina mai întârzie pentru că trebuie să ai grijă de tine.

Scorpion

Șefii dintr-o dată au mari pretenții, apar situații neobișnuite și trebuie neapărat să reacționeze. În același timp, se poate să fie o problema acasă, niște motive pentru care vrei să faci schimbări: o altă casă sau alt decor.

Săgetător

Trebuie să perfecționeze casa comunicării. Sinceritatea te-ar putea consta anul ăsta, în timp ce Saturn îți poate da o lecție care ține de diplomație, de delicatețe. 2021 e și casa drumurilor scurte pentru această zodie.

Capricorn

A scăpat de examenul lui Saturn și acum Jupiter s-a instalat în casa banilor. Suma la care se aștepta va fi mai mică, vor fi unele rețineri. Socotelile nu se vor potrivi, dar va știi să trăiască și cu puțin.

Vărsător

Planeta Jupiter îi aduce acestui nativ o infuzie de energie și dinamism, dar și numeroase lucruri care îl vor unge pe suflet. Anul 2021 este unul bun din punct de vedere financiar, profiturile sunt la ordinea zilei.

Pești

Jupiter va traversa zodia Vărsător și va ajunge în Pești în lunile mai și iunie, fapt care vine cu avantaje de ordin financiar. Un câștig sau o primă de instalare ajung în posesia ta. Fii atent la sănătate anul acesta.

ADVERTISEMENT