Life

Horoscop Neti Sandu pentru astăzi, 23 ianuarie 2021. Ce se întâmplă cu Berbecii și Taurii

23.01.2021 | 09:06
Horoscop Neti Sandu pentru astazi 23 ianuarie 2021 Ce se intampla cu Berbecii si Taurii
ADVERTISEMENT

Conform celui mai proaspăt horoscop realizat de Neti Sandu, cel penru ziua de azi, 23 ianuarie 2021, Peștii ar trebui să fie ceva mai atenți la confortul lor psihic și fizic, iar astrologul are câteva vești și pentru Berbeci și Tauri.

Vărsătorii trebuie să își canalizeze foarte bine energiile, iar dacă nu le iese un lucru din prima, ar fi bine să se concentreze pe cele pe care le pot duce la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Peștii ar trebuie să consulte medicul ori să ceară ajutor pentru că unele lucruri nu mai pot fi amânate la nesfârșit.

Horoscop Neti Sandu pentru 23 ianuarie 2021, zodie cu zodie

Berbecii încep o nouă activitate, chiar dacă online, în care se vor simți nemaipomenit. Vor avea parte de relații noi de prietenie, iar lucrurile vor intra pe un făgaș normal din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Taurii se consultă cu niște prieteni și descoperă oameni care le împărtășesc opiniile, lucru care îi liniștește destul de tare căci își dau seama că nu sunt singurii nebuni pe lumea aceasta.

Gemenii au parte astăzi de vizite. Fie un prieten îi scoate din casă, fie vine vreo rudă îndepărtată pe la ei sau curierul cu un colet neașteptat.

ADVERTISEMENT

Racii comunică mai bine astăzi cu persoanele de sex feminin și sunt extrem de deschiși discuțiilor pe teme cât mai diverse, unele care par tabu pentru majoritatea.

Scorpionii sunt gata de căsătorie

Leii s-ar putea să participe la o aniversare astăzi sau să primească o invitație în acest sens.

ADVERTISEMENT

Fecioarele devin săritoare pentru cei din jur și sunt extrem de focusate spre a le fi aproape celor care au nevoie de una, de alta.

Balanțele petrec timp în familie, iar pentru copii ar putea să amenajeze un loc de joacă.

Scorpionii se pregătesc de următorul pas în relația lor de iubire. Nu e exclus să vină căsătoria.

Săgetătorii se întâlnesc cu anumite rude pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme, iar unii dintre nativii de foc ar putea pleca de azi într-o mică excursie.

Capricornii petrec mai mult timp în bucătărie azi și asta pentru că vor să le facă o surpriză celor dragi, preparându-le ceva delicios.

Previziunile astrologului Neti Sandu pentru ziua de azi au fost făcute pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT