ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu pentru astăzi, 29 decembrie 2020. Ce se întâmplă cu Gemenii

Autor: Dan Suta | 29.12.2020 | 08:00
Horoscop Neti Sandu pentru astăzi, 29 decembrie 2020. Ce se întâmplă cu Gemenii
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie în parte Sursa foto: captură PRO TV

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de Neti Sandu, cel pentru astăzi, 29 decembrie, multe zodii au parte de vești plăcute încă de la prânz. Iată previziunile momentului făcute de celebrul astrolog.

ADVERTISEMENT

Capricornii ar trebui să se miște de pe acum dacă vor ca lucrurile să decurgă bine din punct de vedere profesional. Este o zi ideală pentru a stabili termenele unor întâlniri pentru cariera lor, chiar dacă multe din discuții se vor purta abia în ianuarie 2021.

Vărsătorii își fac tot felul de provizii și au de unde. Este o zi excelentă pentru cei care așteaptă bani din munca pe care au depus-o.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 29 decembrie 2020

Peștii sunt puși pe drumuri pentru că au de făcut cumpărături pe ultima sută de metri pentru Revelion, iar idei au cu carul.

Berbecii sunt tot mai solicitați pentru a rezolva anumite chestiuni legate de muncă. Opinia și determinarea lor sunt la mare căutare.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt gata să evadeze din forfota orașului, evident, respectând toate regulile impuse de pandemie. Își caută locuri de cazare cel mai probabil undeva la munte, acolo unde îi poate prinde noaptea dintre ani.

Leii se feresc de contactul cu oamenii

Gemenii sunt puși pe începerea unor noi colaborări și e foarte bine că au idei, că se zbat ca totul să fie bine.

ADVERTISEMENT

Racii își văd anumite vise îndeplinite și pentru ei cel mai important acum este să se bucure de micile reușite ale vieții lor.

Leii se refugiază în mediul online, acolo unde își pot găsi liniștea și echilibrul și astfel evită să ia contact cu mulți oameni, căci sunt tare speriați în perioada asta și nu vor să se îmbolnăvească.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au tot felul de planuri din punct de vedere profesional, iar multe din ideile pe care le pun azi pe hârtie se vor concretiza în ianuarie.

Balanțele colaborează excelent cu colegii de la locul de muncă și sunt puse pe fapte mari. Au parte de reușite în tot ce își propun.

ADVERTISEMENT

Scorpionii primesc niște bani pe care unii trebuiau să îi restituie de ceva vreme, iar Săgetătorii primesc o ofertă de muncă de nerefuzat. Previziunile lui Neti Sandu au fost făcute pentru PRO TV.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!