Life

Horoscop Neti Sandu pentru astăzi, 31 decembrie. Cum va fi ultima zi din an pentru zodii

31.12.2020 | 08:36
Horoscop Neti Sandu pentru astazi 31 decembrie Cum va fi ultima zi din an pentru zodii
Horoscop Neti Sandu 31 decembrie 2020. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Potrivit ultimului horoscop realizat de Neti Sandu pentru 2020, cel pentru ziua de azi, 31 decembrie, zodiile vor păși în noul an fie agitate și puse pe treabă, fie liniștite și încrezătoare în ele.

Capricornii rezolvă toate micile probleme ale momentului și reușesc să intre în linie dreaptă pentru a întâmpina noul an așa cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt curtați de tot felul de persoane. Nu e exclus ca unele întâlniri să nu se producă în seara de Revelion, dar ele ar putea deveni realitate pe 1 ianuarie.

Horoscop Neti Sandu pentru 31 decembrie

Peștii dau iama prin magazine și fac ultimele cheltuieli pe acest an, căci în continuare le lipsesc anumite lucruri din casă și vor să se asigure că totul va fi bine, conform planului.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt foarte gurmanzi azi și fac niște cumpărături în plus decât cele pe care le aveau pe listă. Doamne ferește să lipsească vreo bunătate culinară de pe masa de Revelion!

Taurii își fac singuri cadouri pe ultima sută de metri și se simt foarte fericiți cu achiziția lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să achite anumite datorii, căci se spune că nu e bine să intre în noul an cu plăți pentru că vor avea ghinion tot anul.

Balanțele vor încheia un conflict vechi

Racii primesc o mână de ajutor astăzi din partea celor apropiați. În ultima zi din an, mulți din aceșți nativi se simt neajutorați.

ADVERTISEMENT

Leii sunt sufletul petrecerii, atâta cât se poate spune în această perioadă pandemică unde petrecerile sunt interzise. Nativii de foc vor reuși să îi înveselească pe cei din jur cu glumițele lor, unele cam nesărate, dar cu trecere le public.

Fecioarele se bucură de prezența celor dragi, chiar dacă va fi prin intermediul tehnologiei. Vor ține legătura în permanență cu prietenii și rudele.

Balanțele vor încheia un conflict vechi, unul de care au atârnat destul de mult în 2020. Intră în 2021 împăcați cu ei înșiși.

Scorpionii primesc niște bănuți chiar și în ultima zi a anului 2020 și se bucură enorm să vadă cardul doldora de verzișori.

Săgetătorii au o stare excelentă și intră în noul an cu zâmbetul pe buze, mândri de ultimele lor realizări.

 

ADVERTISEMENT