Life

Horoscop Neti Sandu pentru azi, 28 iunie: Două zodii au de luat decizii importante

28.06.2020 | 09:13
Horoscop Neti Sandu pentru azi 28 iunie Doua zodii au de luat decizii importante
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a dezvăluit horoscopul zilei de duminică, 28 iunie, la Pro TV. Se anunţî un final de săptămână deosebit de interesant pentru mai multe zodii.

Conform astrologului, vibraţia zilei de astăzi este 1, iar acest lucru înseamnă că putem avea azi iniţiative foarte bune.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt răsfăţaţii zilei, pentru că azi li se va îndeplini tot ce îşi doresc, iar unii dintre ei chiar vor reuşi să scape de o problemă veche.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de duminică

Berbec: Se poate să vină cineva din alt oraş şi să rămână şi peste noapte şi să fie o companie plăcută. Vă dau şi prietenii şi rudele o mână de ajutor ca să terminaţi nişte treburi pe-acasă, faceţi şi un grătar de mulţumire, mai staţi la o cafea până târziu.

ADVERTISEMENT

Taur: Poate-ați luat o decizie referitoare la nişte cursuri pe care vreţi să le urmaţi. Poate abia acum or să vină nepoţii în vizită, sau îi scoateţi la plim bare, cu biciclete, cu role, sau pe jos, vă duceţi la pădure, la iarbă verde, să admiraţi natura.

Gemeni: Poate vi se dau înapoi nişte bani, fie-i găsiţi în cont, fie într-un plic, c-or fi cei pe care i-aţi împrumutat cuiva. E bine să fiţi mult mai atenţi cu banii, să nu-i cheltuiţi pe toţi chiar dac-o să găsiţi numai lucruri utile pentru casa, din cele de care chiar aveţi nevoie – atenţie la bani.

ADVERTISEMENT

Rac: Poate-o să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi o să atingeţi şi ideea de căsătorie, poate anul viitor. O să aveţi prilejul să redeschideţi un subiect delicat, cu cineva la care ţineţi şi o să vă puteţi înţelege mult mai bine, să construiţi pe alte baze relaţia.

Leu: O s-alegeţi nişte preocupări deconectante ca să vă eliberaţi de toate tensiunile acumulate şi să fiţi fresh pentru noi începuturi. Se poate să le faceţi o vizită unor rude şi să vă-ntoarceţi până diseară ca să fiţi în formă mâine când vă duceţi la slujbă şi-aveţi treabă. Citeşte continuarea pentru celelalte zodii pe stirileprotv.ro!

ADVERTISEMENT