Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 1 august 2021. Scorpionul primește o propunere de nerefuzat

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 1 august 2021. Vin vești bune pentru unii dintre nativi, fie că este vorba de job sau de viața personală.
01.08.2021 | 09:27
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 1 august 2021 Scorpionul primeste o propunere de nerefuzat
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru duminică, 1 august 2021. Vibrația zilei este 1, iar nativii ar trebui să spună lucrurilor pe nume. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru prima zi din această lună.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 1 august 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai un eveniment în familie, o nuntă, un botez sau o petrecere de logodnă. Orice ar fi, ai parte de o masă mare alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

Vești bune în plan sentimental. Revine în viața ta o persoană despre care credeai  că a uitat de tine și care acum te apreciază mai mult.

Gemeni

Se poate să faci o tratație chiar la tine acasă. Ai nevoie de mai mult spațiu, chiar și dacă ai plecat în concediu, undeva prin țară.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate te echipezi pentru sport și mergi în parc să alergi, la piscină sau pe munte. Simți nevoia să faci mișcare și ești gata de treabă.

Leu

Te întâlnești cu niște parteneri de afaceri. Ai câteva idei pe care vrei să le pui în aplicare și vezi ce părere au și ei, poate stați de vorbă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate o să petreci câteva ore pe drum, te întorci de undeva. Sunt șanse mari să primești niște vești bune, chiar și din mers.

Balanță

Întrebi persoanele din jur dacă ofertele de colaborare mai sunt valabile, pentru că ai vrea să ai o sursă suplimentară de bani.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O persoană pe care nu ai văzut-o de mult timp revine și îți propune să colaborați la un proiect particular. S-ar putea ca ideea să fie pe placul tău și să accepți.

Săgetător

Ai ceva de sărbătorit în familie și o să vă adunați undeva unde să aveți mai mult spațiu. Petreceți timpul împreună și vă destindeți, în același timp.

Capricorn

Vrei să schimbi mediul și peisajul, să te muți în altă parte. Poate o să te îndrăgostești de cineva și lucrurile vor căpăta culoare.

Vărsător

Ai câteva cheltuieli de făcut, poate o să faci niște tratații, dar cumperi și niște cadouri pentru cei dragi, care au avut rezultate bune

Pești

Poate o să te prezinți la un interviu, o emisiune sau în mediul virtual, ca să-ți exprimi un punct de vedere în legătură cu ceva important.

ADVERTISEMENT