Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 10 ianuarie 2021. O zodie se eliberează de o povară

10.01.2021 | 09:28
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 10 ianuarie 2021 O zodie se elibereaza de o povara
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 10 ianuarie 2021, aduce o zi liniștită pentru zodii, care vor profita de timpul liber și se vor relaxa, în timp ce altele lucrează deja la noi proiecte.

Conform astrologului de la Pro TV, nativii sunt îndemnați să asculte cu atenție ceea ce le vor transmite persoanele din jurul lor, chiar dacă nu se folosesc de cuvinte.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1, ceea ce înseamnă că nativii trebuie să facă alegeri folosindu-și mintea. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai primit o invitație undeva în aer liber, poate la o manifestație unde se vor respecta toate regulile și măsurile de protecție. Ar fi bine să mergi, poate afli ceva noutăți interesante.

ADVERTISEMENT

Taur

Concediul tău este pe sfârșite, poate ai stat acasă sau te întorci dintr-o scurtă călătorie. Orice ar fi, ai nevoie să te reobișnuiești cu programul de la muncă și cu sarcinile care vor veni.

Gemeni

Cineva care vrea să înceapă o colaborare cu tine te caută pentru a-ți comunica acest lucru și accepți, dacă nu ai alte lucruri care să-ți ocupe timpul. Îi confirmi răspunsul și poate mâine îl dai și pe cel scris.

ADVERTISEMENT

Rac

Părinții sau bunicii te-au rugat să le trimiți anumite lucruri de care au nevoie și te ocupi astăzi ca acestea să ajungă la ei. Fie te duci tu până la ei, fie le trimiți prin intermediul altcuiva.

Leu

Te întâlnești cu cineva online, daă ții neapărat să vezi persoana respectivă, și stabilești niște lucruri care să-ți transforme viața într-una mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pregătești o nouă strategie pentru a da lovitura la locul de muncă și treci la acțiune începând de mâine, pentru că vrei să te relansezi în plan profesional.

Balanță

Îți vin idei creative de petrecere a timpului liber care ți-a rămas. Vei sta alături de familie și îți iei un moment de relaxare, o plimbare în aer liber, pentru că te-ai săturat de atâtea zile de stat între patru pereți.

Scorpion

Pui bazele unui parteneriat temporar, care are toate șansele să devină unul permanent, dacă lucrurile vor merge așa cum trebuie

Săgetător

Cineva te invită la o plimbare și folosești acest prilej pentru a te confesa. Poate reușești să scapi de o problemă care te macină pe interior și să rezolvi un conflict.

Capricorn

Ai nevoie de o pauză și îți oferi câteva clipe de relaxare după atâta muncă, așa că fai o plimbare pe afară ca să-ți reîncarci bateriile.

Vărsător

Discuți cu câteva persoane problemele pe care le ai cu ele, iar dacă distanța nu vă permite, stabiliți prin intermediul telefonului ce soluții puteți găsi.

Pești

Poate te implici într-un eveniment, poate promovezi un produs online, te ocupi de o lansare sau poate urmărești un concert sau spectacol. Bineînțeles, toate acestea au loc în mediul digital.

ADVERTISEMENT