Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 10 octombrie 2021. Leul primește dovezi de la partener

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru duminică, 10 octombrie 2021, aduce o zi extrem de frumoasă.
10.10.2021 | 09:29
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 10 octombrie 2021 Leul primeste dovezi de la partener
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la știrile Pro TV plutește în aer un entuziasm de care ar fi bine să profităm din plin. Zodiile se bucură de un moral ridicat și de un vibe pozitiv.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale trebuie să facă ceva în care cred cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 10 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

O discuție cu partenerul de viață scoate la iveală unele adevăruri. Primești tot felul de invitații la evenimente. Alege tot ce este în ton cu starea ta de spirit.

Taur

Se poate să primești vizita unor rude care vin încărcate cu produse de toamnă. Familia are foarte mare nevoie de prezența ta, poate pui umărul la organizarea unei petreceri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E posibil să apară cineva în viața ta cu care să te potrivești de minune și să începi o relație, asta dacă ești singur. E genul de om care reușește să te convingă foarte ușor.

Rac

În sfârșit, ai terminat cu renovarea și cu curățenia de toamnă, poți sta liniștit. Poate chemați niște prieteni sau rude să stați la un pahar de vorbă.

ADVERTISEMENT

Leu

Primești încă o dovadă în plus că ai făcut alegerea corectă față de persoană de lângă tine. Ți s-a răspuns cu aceeași monedă la gesturile de dragoste.

Fecioară

Sunt șanse mari ca cineva să te invite la o masă festivă. E o sărbătoare, o zi de naștere, o nuntă sau un botez, unde o să vă bucurați cu toții.

ADVERTISEMENT

Balanță

O persoană care vine în vizită îți transmite o stare de bine. Sunt șanse mari să se recupereze o relație de prietenie sau de dragoste, trebuie doar să stați de vorbă.

Scorpion

Este o zi numai bună pentru a face cumpărături online, profită de reduceri. O aniversare sau nunta unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult te scoate din casă.

Săgetător

E posibil să primești un cadou sau o atenție mai specială din partea cuiva care e important pentru tine. O plimbare te poate face să găsești soluții pentru a face rost de bani.

Capricorn

Copiii sau nepoții câștigă un premiu sau un trofeu, lucru care nu poate decât să te facă mândru. Astrele anunță că ești de mare ajutor la organizarea unei nunți, concert sau meci.

Vărsător

Întâlnire cu o persoană care ține la tine, numai așa vezi dacă poți începe o relație de dragoste. Poți da o fugă în altă localitate la niște oameni cărora le-a fost dor de tine.

Pești

Găsești calea de împăcare cu o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă. O ieșire la aer curat te încarcă cu idei și planuri numai bune de pus în practică.

ADVERTISEMENT